Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline notna
9651 příspěvků moje polička 26. března 2024 22:20

continuity Na podatelnách snad mají nějaký speciální místa pro jedubaby. Fakt jsou tam příjemné málokdy. Naopak ale musím říct, ze úřednice jsou teď většinou fajn. Snad si to teď nezakriknu. 

Offline notna
9651 příspěvků moje polička 26. března 2024 22:23

continuityTaky mám ty elektronický ráda. Akorát to nejde zavést ve všech firmách. Se někde bráni

Online Karja
45143 příspěvků moje polička 26. března 2024 22:45

notna My jsme v minulé práci měli vždycky možnost sejít se s někým zučetního a ta fakt ukazovala prstem, kde máš co vepsat, no to bylo nádherný!

Offline continuity
44130 příspěvků moje polička 26. března 2024 23:10

Karja no nás je na tu jednu účetní mraky, třeba několik stovek.To by jsme tam stáli frontu až do května. 

Online Karja
45143 příspěvků moje polička 26. března 2024 23:25

continuityjo, tak to my jsme měli tři a bylo nás taky několik stovek, takže taky toho dost odbavily.... Možná hodně lidí podávalo samo, že nechtěli aby jim do toho zaměstnavatel viděl. Já jsem to vždycky jen podepisovala, nic jsem nedokládala, tak to bylo fakt asi tak do 2 minut.D

Offline letfenixa
11006 příspěvků moje polička 27. března 2024 00:22

Na tieto daňové veci máme našu Pamistku, ona nám fakt prstom ukáže, kam a čo. 

Mama robieva daňové priznanie sebe (ak treba) a bratovi. A volala jej pani z daňového, že bratove je zle. Nakoniec mama to mala dobre a pani na daňovom to hovorila zle. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 27. března 2024 06:33

Annegret díky, zavolám tam.

Offline Zuzuli
3929 příspěvků moje polička 27. března 2024 06:59

continuity myslim, ze presne vim, kterou urednici na podatelne na financaku myslis nas s muzem skolila pred par tydny

Online Karja
45143 příspěvků moje polička 27. března 2024 07:50

Koupila jsem něco přes sbazar a nemám nic, ani peníze ani to zboží...jako za dvě stovky, ale stejně. Jako poučila jsem se, už budu všechno fakt kupovat na vinted, nakonec jsem to měla ještě levné. A to jsem zatím sbazarem měla velmi dobré zkušenosti.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. března 2024 07:52

Tak dík, protože kdo loni koupil byt a nic nepodal ? Já to říkám furt, ze Parfumanie neni ani trochu ztráta času, mne to tu už tolikrát zachránilo prdel!

Online Karja
45143 příspěvků moje polička 27. března 2024 08:00

MP Meri Hele už máš dva měsíce po termínu ale:-D

Mně došlo, že vloni jsem na to taky zapomněla, myslím, že mi to říkal tchán, asi tak třikrát:-D.

Offline continuity
44130 příspěvků moje polička 27. března 2024 08:37

Karja

Určitě napiš prodejci hodnocení. 

Online Karja
45143 příspěvků moje polička 27. března 2024 08:58

continuity No, hele já ho nahlásim. Ale on už nejde ani vyhledat nikde, když dávám to jméno nebo ten e-mail, tak už na tom sbazaru není. Já si to většinou ověřuji, jakože progooglim to jméno, i když dopředu něco dražšího jsem kupovala asi jen do pětistovky. Ale tohleto když stálo 150,-Kč a dopravu, tak jsem to prostě neřešila vůbec. Ale naštve to, člověk s tím počítá, shání to....

Offline Mulen
5068 příspěvků moje polička 27. března 2024 10:28

Diky, musím zjistit, jak to je..

Offline Lama_z_Lana
6746 příspěvků moje polička 27. března 2024 12:47

Jako, já jsem tak happy, že k těmhle dokumentům začínají vznikat ty online interaktivní formuláře, protože bez nich bych byla v hajzlu. Když sem se prvně koukala na tu daň z nemovitosti, tak se i chtělo brečet, protože kromě jména jsem nezvládla vyplnit snad nic. Ten formulář je fajn, ale stejně sem si u něčeho nebyla jistá, něco sem nevěděla jak 100% ověřit.

Vždycky si řikám, že přeci nejsem úplně blbá a mám s tím problém. Tak co dělají ti, co teda nejsou úplně bystrý. Nebo v tom panuje nějaká nepřímá úměra?

Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 27. března 2024 12:50

ja mam problem s interaktivnima formularema-vetsinou mi to nechce pustit vyplnit nekterou kolonku "po mym", tak to vytisknu a vyplnim rucne.. a kupodivu vetsinou i dobre

Offline Raduza
příspěvků moje polička 27. března 2024 12:55

Tak jsem dnes komunikovala telefonicky s finančákem a musím říct, že obě úřednice byly velmi milé a ochotné. Až jsem si říkala, jestli jsem se nedovolala jinam.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2024 13:21

A já jsem dneska zjistila, že daňové přiznání podávat nemusím Ještě že vždycky vyčkávám na konec lhůty, ušetřila jsem si trochu práce.

Offline Samantha
3318 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:08
Reakce na continuity:

Já vám ty úřednice fakt závidím. Minulý týden mě na financaku vychovávala i úřednice na podatelně. 

Já nám asi vzezření: naložíte ji, co se do ní vejde. Nebo nevím, zdravím, usmivam se a stejně je to v háji. Kam to jde posílám chlapa, ale nejde to vždy. 

​Hele, nevím, jak to je u tebe, ale já čím jsem starší, tím více se najde lidí, který mě vychovávaj.

Takže, neboj, bude hůř

Offline Kokoska
35424 příspěvků moje polička 27. března 2024 14:45

Aby byl svet v rovnovaze, tak ja mam na financaku na nemovitostech strasnyho blba. A ted se bude prevadet druzstevni byt do osobniho vlastnictvi, coz se teda asi bude muset nejak pripsat k tomu uz existujicimu priznani, radsi na to ani nechci myslet.