letfenixa Jó, tak mít něco tip top uklizené je nedostižný ideál. My máme doma přímo hroznej bordel
a když už uklízím, tak mě dcera hlídá, abych náhodou něco nevyhodila ![]()
Přiznání
letfenixa U nás je to taky úplně strašný, už uvažuju, že jako máme 2x do roka paní na okna, tak že si najdu párkrát do roka někoho na hloubkový úklid, protože už je tu fakt vidět, že ten dlouhodobě nezvládáme. Šudláme to po kouskách a nikde to není vidět.
Myrtila presne, nikde to nie je vidieť.
letfenixa A taky ti přijde, že když už něco vydrhneš, tak tím víc je vidět ten bordel jinde?
Zrovna dneska tu tak na mě pár (dost) míst zasvítilo, ten seznam, co by ještě chtělo uklidit, je doslova nekonečnej.
Myrtila a ešte keď začnú slnečné dni! No nič, žalúzie budú zastrete.
Potrefenáhusa já na úklid nejsem a na ten bordel jsem imunní, ani to po nich moc neuklizím, ale dost se děsím toho, až se mimino začne plazit
Jim každý den upadne x věcí, všude jsou nějaké provázky, kousky krabic, chodba plná klacků, kousky stavebnic všude,...
Myrtila u nás by ale před tím byla potřeba nějaká služebná, tenhle bordel je u nás horší než bordel jako špína.
Mrakoplas co to je tip top uklizene? To jsem asi v zivote nemela, at uz s detma nebo bez deti ![]()
Kokoska no ja asi tiez nie ale obcas som aj prach utrela, odtiahla nabytok a povysavala za nim atd..teraz..no skoda reci :) A brajgel uz generujem aj ja..Poschodova postel je cela zahadzana legom, opratym pradlom, ktore nie som schopna hned dat do skrine a balikmi z eshopov
. Obcas sa nastvem a upracem to a do tyzdna to je naspat. Nestiham nic.
letfenixa Tak u nás je to vidět, i když je zataženo ![]()
Evaeva No, ta by se tu taky hodila, i když množství věcí v prostoru se nám docela daří držet - ale právě je to stylem, že než uklidím ty všechny věci na svoje místo, trvá to tak dlouho, že pak se dostanu max k tomu pustit robotický vysavač. Na nic většího už není čas a energie. A to fakt nejsem na úklid moc vysazená, ale tohle je už zoufalý.
Evaeva tak u nás to nakonec byla starší, kdo musel na pohotovost se spolknutym předmětem ![]()
(ne, je to strasny, my teda ty mrnavy věci doted nemáme, žádný lego ani malej bordel z kindervajec, i tak tu porad sbírám nějaký zaludy, kamínky...)
za chvíli vám začnou prikrmy, to je taky radost s jidlem všude.....
taky mám pocit, ze mě jednou zavali pradlo ![]()
Potrefenáhusa hele ty příkrmy mi nevadí, po mladším jsme museli vymalovat, horší to být nemůže ![]()
Právě že když se narodil mladší, tak těch malých hraček zase tolik nebylo. Teď je toho plný byt, úplně vidím, jak to celé ráno sbírám, aby se mohl pohybovat aspoň v obýváku.
Prádlo nás už zavalilo. Dávám vyprané do kouta v chodbě u koupelny, hromada je kolikrát stejně velká jako mladší, i muž kolikrát páruje ponožky.
Myrtila my uklidíme hračky, ráno sbírám pyžama a podobně, ale prostě na podlaze leží pořád něco, na to nemáme morál, oni fakt i za ty dvě hodiny roznesou strašná kvanta věcí. Nebo když něco vyrábí, tak vyhodí velké kusy, ale spousta menších tam zbyde, k tomu tavná pistol,...
Evaeva já to pradlo vůbec nemuzu nechat nějak zvlášť hromadit, pak se to vymyká kontrole.
Potrefenáhusa pod kontrolou to u nás už dávno není ![]()
Potrefenáhusa Já prádlo nesnášim, to je práce, co furt začíná a nikde nekončí!!! A musím říct, že často přemýšlím u toho nad tím, jak strašný to musí být, když máš třeba 4 děti:D
Pradlo je mor! Pred par lety, kdyz jsem mela fakt bolavy pravy rameno a stacilo zehlit hodinu, abych dalsi dva dny skucela, jsem zacala davat zehlit aspon pansky kosile a lozni pradlo. Rameno se celkem spravilo, ale tuhle vymozenost si vzit nedam! A obcas uz tam prihodim i nejake hur zehlitelne svoje kusy
Presto mam v kosi porad neco a mam pocit, ze spodni vrstvu uz bych mohla vyhodit, dost dlouho jsem nic z toho nepotrebovala.
Potrefenáhusa Panebože prádlo! Mám tady pračku na studenou vodu, s malým objemem, bez sušičky. K tomu polovinu roku takový vlhko, že to neschne, ať děláš co děláš. Košile součástí uniformy u muže i dětí (jako kecám, žehlí je on, jinak už bych asi zkolabovala). Někdy mám pocit, že celý můj život tady se točí kolem prádla!!! ![]()
Budte v klidu, u zadne z vas to doma urcite nevypada jako u nas ![]()
My jsme se totiz rozhodli, ze prestehujeme jen to, co fakt chceme, tak uz par tydnu postupne tridime, balime krabice, odnasime pytle vyrazenych veci, z jednoho pokoje je uz jen skladiste... Krabice jsou vsudypritomne, mezi tim pak ten provozni neporadek, kose s vypranym pradlem, ktere ceka na slozeni a uklizeni, rozhazene hracky... Ale zase uz mame skoro prazdne skrine a kuchynskou linku ![]()

Zuzuli Jenomže ty se stěhuješ, to se nepočítá!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů