Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Janulik03
20508 příspěvků moje polička 07. května 2024 19:51

Ja teda nechápem, preco ked niekto položí otázku, tak dostane miesto odpovede rozbor prečo zaco a napísať o niekom cudzom ze je vul je hodne cez čiaru.

Tym samozrejme neschvalujem lustrovanie profilov a útoky. To je ešte horšie.

Offline Janulik03
20508 příspěvků moje polička 07. května 2024 19:52

711990 presne ten prekvapený pohľad

Offline Pinot Noir
30258 příspěvků moje polička 07. května 2024 19:56

711990 no, klidně by to mohlo být u nás

Offline viktorka_od splavu
49531 příspěvků moje polička 07. května 2024 19:59
Reakce na 711990:

Pinot Noir dorota ja se vsadim ze mu to predtim desetkrat pani pripomenula a on pak rekl "cooo jaky ruze?"

​jo presne. tv no nejsi debil proste

Offline Pinot Noir
30258 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:02

tv tak jsou zahrady, kde něco, na čem záleží, přibývá nebo mění stanoviště téměř denně. Docela chápu, že ten, kdo tam třeba dělá jen tu jednu věc, to sekání, to nemá zmapované. A někdy se prostě stane chyba, i když na to myslíš, i když o tom víš. Já takhle přestřihla nůžkami kabel. Chyby se prostě stávají. Neumím si představit, že by mi muž řekl, že jsem kráva, protože jsem přestřihla kabel od dokovací stanice sekačky, tj. věci, na které mu záleží.

Offline tv
4338 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:03

A ještě v jedné diskusi ohledně "omylů manželů při sekání" psala paní, že měla na zahradě nějaký keř a že se to manželovi nelíbilo. Tak mu na tajnacku občas nařízl kmen, až nakonesl uschl. A nepřišlo ji na tom nic nenormálního, vyzdvihovala tam, že má rád zvířata.

Offline Pinot Noir
30258 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:04

​jo presne. tv no nejsi debil proste

​Tobě připadá v pořádku takhle titulovat lidi, které neznáš, v situaci, o které víš prd?

Offline tv
4338 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:11

Pinot Noirvím, že chyby se stávají, ale představuju si tu trávu, co má 15 centimetrů a půlmetrovou růží, určitě to nebylo uprostřed zahrady. Nebo aspoň my mívali takové věci u plotu.

Edit:moje domněnka samozřejmě, už jsem se nestihla zeptat.

Offline Pinot Noir
30258 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:16

tv tak růže se po zimě stříhají, pokud omrzla, další střih, vůbec to nemusel být velký keř. Nebo zasazená na podzim, takže nic velkého, navíc pro sekáče trávy nová věc. Projektuješ si do toho pořád sebe a vaši zahradu. Ale i kdyby měl keř metr a chlap jel se zavřenýma očima, tak je v mých očích pořád mimo napsat o něm, že je vůl. 

Offline tv
4338 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:24

Pinot Noir ok, vidím to prostě jinak. Ono celkově z té diskuse vyplynulo, že muži jsou prostě mimo, s čímž úplně nesouznim, takto obecně. A ty stonky tam byly vyfocené, nízké to nebylo. A ano, beru to podle sebe, mého samba. 

Offline Pinot Noir
30258 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:34

tv dobře, tak si mysli, že je vůl, ale nikam to nepiš. Tady na Parfu už padly všelijaké průsery našich partnerů, nějak si neumím představit, že si ty muže tady budeme vzájemně nazývat voly a idioty. Nebo na FB to jako nevadí, protože ti lidi jsou cizí? 

Hele promiň, neschvaluju útoky za to, co jsi napsala, nejvíc neschvaluju nepochopení Červeného trpaslíka , ale nemůžu tady stát na tvé straně. 

Offline notna
9653 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:36

tvŘíct o někom cizím, že je vůl mi teda přijde přes čáru hodně. Se tomu banu nedivím. Ovšem ty praktiky se šmírováním, jsou teda přes čáru taky. Očividně si nemáte co vyčítat.

Odivuju, že se ti nestala na zahradě ještě žádná nehoda. Můj muž omylem křoviňákem sejmul hortenzii. Dokonce 3x. A jednou omylem narušil kmen nové jabloně. A jednou mu od toho křoviňáku odletěl šutr, který prorazil padesátilitrový květináč s obřím oleandrem. A asi bych si vzpomněla na víc.

Ale nejdražším kazisvětem na naší zahradě se stala moje máma Zahrada byla krásně vzrostlá, když jsem ji s domem kupovali. Ale dělali jsem tu nějaké větší úpravy. A jednou z nich bylo přesazení růže, která byla ve skalce. Ta růže byla nádherná, keř asi 2 metry, odrůda, kterou zahradník řekl, že už asi těžko seženeme. Takže jsme ji nechali přesadit. A protože ji zarhadník s pomocníkem ze sklalky dolovali snad půl dne, stálo tohle přesazení skoro 2 tis! Asi nejdražší akce té doby na naší zahradě. Podařilo se, růže se chytla na novém místě. Jenže byla přesazená na záhon, který se na podzim měl kromě té růže a dvou stromů komplet vyčistit. Dělala jsem to sama s mojí mámou. Makaly jsme tam celý víkend. A v neděli večer, když jsme byly u konce, máma zvolala "Konečně!" Se podívám a ona vyrvala tu přesazenou růži! Já ji periferně viděla, jak tam už delší dobu s něčím bojuje, ale takových akcích bylo během víkendu spousta, jak jsme něco dolovaly ven. To si nedoveš představit ten pohled, když jsem řekla "Mami, to byla ta přesazená růže!" Máma se málem rozberečela. Růži už jsme nezachránily, měla potrhané kořeny Mrzelo mě to hodně, ale časem je z toho historka k nezaplacení  

Offline Sweet Potato
40877 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:38

notna Ježiiiiš

Offline tv
4338 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:46

Pinot Noirvždyť já to po tobe nechci, aby jsi stala na mé straně. Každá máme svůj názor a to je v pořádku. Fcb je prostě víc anonymní, čímž to nechci omlouvat. Většinou se do takových debat nepoustím, ale pro mě to v tu chvíli přišlo prostě nepochopitelné. Teda pořád, no.

Offline brrr
12472 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:52

Pinot Noir Souhlasím s Tebou, proc o někom, koho neznám a v zasadě neznam ani okolnosti psát, že je vůl? To je přes čáru. To lustrování profilu tv je ale hnus.

Jinak mi otec poseče pokaždé něco, i když je u toho tyčka, prostě jede, nevím na co myslí, a pak užje pozdě. Nebo to vezme křovákem. Každopádně to nedělá naschvál a není debil/vůl.

Offline tv
4338 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:54

notna au teda . Já zatím nehodu neměla, pálím ty větve věčně...bych potřebovala, aby od toho chytil dům, to se zatím nedaří.

Offline Myrtila
5606 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:55
Reakce na 711990:

Pinot Noir dorota ja se vsadim ze mu to predtim desetkrat pani pripomenula a on pak rekl "cooo jaky ruze?"

​Jako úplně u toho vidím mýho tátu, který vytrvale několik let sekal na zahradě pivoňky... jako ten keř, ne mini rostlinku ale ani tak bych mu neřekla, že je vůl (pivoňky přežily, od té doby, co začal sekat zahradu bratr, se jim daří, už asi 25 let )

Offline dzizisketa
9093 příspěvků moje polička 07. května 2024 20:56

Mám v nejbližším zásilkovém boxu šest balíků! Abych si na to vzala IKEA tašku

Offline Tak Betty
6279 příspěvků moje polička 07. května 2024 21:25

tvpozor, pohybuješ se na tenkém ledě .

Offline tv
4338 příspěvků moje polička 07. května 2024 21:33
Reakce na Tak Betty:

tvpozor, pohybuješ se na tenkém ledě .

​Jak to myslíš?