Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Zuzuli
3929 příspěvků moje polička 06. května 2024 07:48

Protoze jsem zmenila trvale bydliste po 28.4.2024, tedy mene jak sest tydnu pred volbami, nemuzu jen tak snadno s obcankou jit volit. Jsem totiz jeste na seznamu volicu v byvalem miste trvaleho bydliste, ale tam me uz s obcankou s tim novym odvolit nenechaj. Jedina moznost je zajit na urad puvodniho TP a pozadat tam o vyskrtnuti a s potvrzenim pak zajit na urad noveho TP a nechat se jako volic zapsat... chvili jsem si rikala, ze se na to vykaslu, kdyz to jsou jen volby do EP.

Pak se mi ale v praci do sluchatek zapnul rozhovor s nejakym totalnim blbcem. To se fakt nedalo poslouchat, ty kecy. Tak se koukam, co to je. A Spotlight, rozhovor s kandidatem do EP za spd... Takze ted bezim na urad se nechat vyskrtnout, abych mohla volit a snizila aspon o ten jeden hlas sance tohodle. 

Offline Makara
3698 příspěvků moje polička 06. května 2024 08:19

Zuzuli dobře jsi udělala! Každý hlas je důležitý.

Syn studuje v NL, tak v prezidentských volil v Haagu. Do EP nemůže v zahraničí volit české poslance, tak se zapsal na seznam v NL a bude vybírat z místních.

Offline Zuzuli
3929 příspěvků moje polička 06. května 2024 09:01

Makara ja hlavne nepochopila ze v roce 2024, pri zmene TP z Prahy 6 na Prahu 5, si musim kvuli tomuhle obehat urady a donest nekam papir. Kdyz vsichni ostatni si ten novy TP zvladli vytahnout z registru automaticky. 

Offline Anema
1301 příspěvků moje polička 06. května 2024 09:33

Zuzuli super rozhodnutí! Já měla na minulé volby do EP cca termín porodu, takže jsem si zařídila voličský průkaz a vyšlo to úplně přesně, v porodnici jsem byla od čtvrtečního odpoledne . Taky mi i tyhle volby přijdou důležitý.

Offline rysamona
1117 příspěvků moje polička 06. května 2024 09:45

No jo, jenže koho budete volit? TOP 09 s tím co teď předvádí je děs. KDU to je děs dlouhodobě (myslím názory i když Jurečka se k mèmu překvapení snaží a je za ním i něco vidět). ODS když čtu tweety Blažka, to je k pláči a s Nerudovou mám fakt problém. Ale stejně to bude asi STAN či Piráti. 

Offline Makara
3698 příspěvků moje polička 06. května 2024 12:13

Zuzuli jako jo - digitalizace státu je naprosto tristní.

Offline Mrakoplas
10010 příspěvků moje polička 06. května 2024 12:26

Tak to ja sa priznam, ze som termin na eurovolby uplne zazdila a este v zime nam tam naplanovala dovolenku. Takze minus dva hlasy pricetnym kandidatom.

Offline slniecko admin
19802 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:10
Reakce na Makara:

Syn studuje v NL, tak v prezidentských volil v Haagu. Do EP nemůže v zahraničí volit české poslance, tak se zapsal na seznam v NL a bude vybírat z místních.

​To ide?

Offline continuity
44130 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:17

slniecko jasné, pokial tam na nějaký pobyt (akykolvek oficialny). Len nevím ako je to so zoznamom voličov. V komunálních to šlo vyřešit na mieste, ale do EP sa musí ziadat s dost velkým predstihom (aby nemohol volit aj na Slovensku). 

Offline Makara
3698 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:27

slniecko no říkal, že jo. Taky jsem se divila. Můžu se zeptat na podmínky.

Offline continuity
44130 příspěvků moje polička 06. května 2024 22:50

slniecko jo a může i do obecného zastupitelstva. Jediné co nejde jsou velké volby (zákonodárného zboru + prezident). Je to nějak přes celou EU hodně podobně . 

Offline slniecko admin
19802 příspěvků moje polička 07. května 2024 02:19

continuity Makara vďaka, no vôbec by ma niečo také nenapadlo!!!

Pritom do miestneho zastupiteľstva (už) viem, dcére prišli rovno papiere, akurát asi mesiac po nasťahovaní, čo teda skonštatovala, že fakt ešte nevie kto je kto.

Offline Kan
9641 příspěvků moje polička 07. května 2024 11:09

Už mi všechno kolem Bartošové Ivety leze krkem, člověk aby se bál otevřít i lednici. A ano, nemusím labilní najivky. Kdyby nazpívala aspoň něco příčetnýho!!

Offline baltik
4998 příspěvků moje polička 07. května 2024 16:43

Kan taky nechapu, proc davaji prostor k vyjadreni kazdeho, kdo s ni aspon 5 minut mluvil, koho to porad zajima?

Offline Řvousenka
1056 příspěvků moje polička 07. května 2024 17:03

Kan V této souvislosti přiznávám, že CNN príma news je pro mě nejobskurnější kanál mezi všemi kanály.

Offline tv
4338 příspěvků moje polička 07. května 2024 19:22

Taková internetová blbost. Jsem v jedné zahrádkářské skupině na fcb. Paní tam dala fotku stonků růže, že jí to manžel posekal sekačkou a jestli to jde ještě nějak zachránit. Tak jsem si rypla, vím, že na to se neptala, ale neudržela jsem se, že je manžel vůl, že nepozná růži a posekal ji, že to nechápu (předtím jsem se zeptala teda samba, jestli by poznal při sekání růži. Řekl, cituji "nejsem přece debil, abych to nepoznal". Dostala jsem tam tak naloženo, že to doteď nechápu. Že je ve mně tolik zloby, že mám nešťastný život, že můj chlap je podpantoflak, pokud vůbec nějakého mám, nějaká ta nadávka k tomu, že na nějaké růží nezáleží, hlavně, že se milujou. Že jsem hrozně chytrá, ale že se ptám ohledně pěstování, jaktoze to nevím (projeli mi příspěvky ve skupině). Pak mi nějaká dobrá duše projela profil, v úvodních fotkách tam mám snímek ze seriálu Červený trpaslík. Takový ten díl s největšíma zvířatama historie . Hitler, Vlad napichovač atd. Hitler si s nima dělá selficko, modří vědí.Tu fotku tam zkopíroval a..to je vidět, co jste za člověka.

A nakonec jsem dostala ban. Já si ale stejně myslím, že jen idiot při sekání trávy sejme růži.

Offline Pinot Noir
30258 příspěvků moje polička 07. května 2024 19:40

tv no, lustrování profilů, bany, nadávky, to je přehnané, ale tak napsat o cizím muži, že je vůl, protože posekal růži? Mně to taky připadá dost přes čáru. 

Já si třeba zničila dost drahou rostlinu, prostě jsem ji vyrvala, byla jsem zamyšlená a vzala ji s ostatním plevelem. Nebo při sázení tulipánů poškodila jinou, málem definitivně. To se prostě stane. 

Nedovolila bych si napsat o někom jen kvůli takovému omylu, že je vůl.

Offline dorota
1240 příspěvků moje polička 07. května 2024 19:43

Pinot Noir vnímam to rovnako, pokojne ju mohol posekať omylom.

Offline 711990
18353 příspěvků moje polička 07. května 2024 19:48

Pinot Noir dorota ja se vsadim ze mu to predtim desetkrat pani pripomenula a on pak rekl "cooo jaky ruze?"

Offline tv
4338 příspěvků moje polička 07. května 2024 19:50

Pinot Noirjá to prostě vidím jinak. Když vím, že tam jsou růže, dám si při sekání pozor. Aspoň já bych si dala, když vím, že to tam je a že mé opačné polovicce na tom záleží.