711990 Jednou jsem muzi rikala at da na svahu pozor na digitalis. Ma dva metry! Co myslis
se jednou rozmachnul krovinakem a kytka letela
Přiznání
No, že nemůžeš čekat pochopení.
dzizisketa já to diverzifikuju
Ale jednou už jsme šli domů, jeden balík na kočárku a další dva nesly děti
Jos no prave![]()
tv dej pozor na to co si preješ bych řekla. S tímhle bych si vůbec nezahravala. Takhle se mi několik věcí splnilo a přesně co jsem chtěla akorát s tím bylo spojené většinou i něco velmi nepříjemneho. Takže ze slov, dětem závidím prázdniny, taky bych chtěla být v létě doma byl těžký otřes mozku a tři měsíce neschopenka.
tv
No, že nemůžeš čekat pochopení.
Tak diskuse už proběhla. Nehroutim se, za mě je to kravina.
rysamonamyslíš tím oheň a dům? Je to samozřejmě myšleno ze srandy, ale vyřešil by se tím jeden problém.
711990 Jednou jsem muzi rikala at da na svahu pozor na digitalis. Ma dva metry! Co myslis
se jednou rozmachnul krovinakem a kytka letela
asi ho k tomu vedl pud sebezáchovy, krimi příběhy jsou digitalisem prošpikovaný.![]()
Se mu nedivím.
Trochu změním téma, když jsme u FB, ale u mužů zůstaneme - velice se mi dneska líbil příspěvek pána, který po manželčině úrazu (nechodící sádra, nic fatálního) převzal péči o prádlo. Psáno stylem: "Já rozeznávám dvě kategorie prádla - špinavé a čisté. Manželka rozeznává..." výčet x kategorií. Ale nejvíc mě pobavilo, když došel k ukládání prádla do zásuvek a přirovnal manželčin systém v jejím prádelníku k periodické soustavě prvků ![]()
tv jo jo, já už takové věci neříkám ani ze srandy. A vybavují si cos o tom domu psala takže chápu proč jsi to napsala. Ale fakt opatrně.![]()
tv úplne súhlasím s Pinot Noir .a asi to pre teba až taká kravina nebude, keď máš potrebu tu o tom písať.
Přiznám se, že jsem neskutečně naštvaná z našeho ročního vyúčtování záloh. Roky jsme mívali poměrně vysoký přeplatek, na spotřebě se u nás nic nezměnilo a přesto máme za loňský rok (poprvé v životě) obrovský nedoplatek. Moje máma je na tom stejně, po cca 30 letech má prvně v životě nedoplatek a je z toho na prášky. Skoro netopíme, vodou šetříme, v TV furt blábolí, jak se vše zlevňuje, tak nevím, kde se stala chyba.
letfenixa tady se řeší plno kravin, jsme v tématu "přiznání".
Mermaid no a v tom vyúčtování je spotřeba stejná, jako jiné roky? Když se tak skokově zdražila teplá voda a teplo, zvyšovali jste si zálohy? Jak je to dlouho, kdy se to tak zdražilo?
rysamona tak jo, budu se snažit.
no ale musím říct, že můj bratr se do toho neskutečně opřel, vyklidil to tam, uklidil, já tam dovnitř teda ani předtím nechtěla chodit, byla to čirá hrůza. Jezdí tam relaxovat. Tímto přiznávám, že mě tím šokoval, dokonce by si to tam chtěl v rámci relaxu i posekat. Já si ho pamatuju věčně zalezleho v pokojíčku.
tv dej sambovi do ruky strunovku a uvidíš, no, mne to muž taky často bere i s půlkou kytek, i když jsou u nich tycky, proste na to údajně mysli, mysli, pak se otoci a vžuuum....už na to nemysli ![]()
Potrefenáhusastrunovku nebudu riskovat, pořídila jsem srp.
tv no jo s věkem se člověk mění. Já se ve 20 zarekla žádný záhonky a kdo má teď na zahradě mrkev, brambory atd.?![]()
tv dej sambovi do ruky strunovku a uvidíš, no, mne to muž taky často bere i s půlkou kytek, i když jsou u nich tycky, proste na to údajně mysli, mysli, pak se otoci a vžuuum....už na to nemysli
to mi připomíná situaci u nás. Manželovi říkám, u kompostu máš rebarboru tak si na ni dej pozor. Manžel říká super a má radost(miluje rebar.buchty) a kde je rebarbora? Posekaná v kompostu
a ruzickumi už taky.fiknul.
Mermaid a kde bydlíte?
Netopeni v bytovém domě se na vyúčtování téměř neprojeví, vždy musíš platit minimálně 80% průměru. Voda je složitější, jedna věc je to, co se odečte na měřidle u vás doma, druhá věc, co se rozpočítá.
Jinak energie zlevnuji cca od Q4, to se na spotřebě za loňský rok projevilo jen málo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů