Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 16. října 2017 15:32
Reakce na slniecko:

A to byl ten blonďák uprostřed? Ten se mi v dětství taky líbil - dnes se mi takové typy nelíbí vůbec 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 16. října 2017 15:55

O existenci serialu ani pisnicky jsem doposud nemela tuchy, ale uz koukam! (Ale ten dabing, ten dabing...)

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 16. října 2017 16:29
Reakce na Tulipe:

A to byl ten blonďák uprostřed? Ten se mi v dětství taky líbil - dnes se mi takové typy nelíbí vůbec 

Ten !!!

Dokoca sa mi snívalo, že vylieza po odkvape za mnou až k nám:)))....no dobre...koľko som mohla mať...12-13 :-D ?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 16. října 2017 16:30
Reakce na domenica:

Hlavně v parfémové časti nebo jenom tam.

Chápu, že z toho někdo není odvázaný. Když se nad tím tak zamyslím, když mě někdo oslovuje jménem a známe se z delší dobu z diskuzí nebo z komunikace v SZ a hlavně osobně, nešokuje mě to a nemůžu říct, že by mi to vadilo. Sama se ale celkem striktně oslovování jménem vyhýbám. Tak nějak přirozeně respektuju hru na nicky a přijde mi to tak v pořádku, vyhovuje mi to. 

Tak nejako to vidím aj ja...nejak mi to nevadí, ale sama to radšej nerobím.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 16. října 2017 17:39
Reakce na :

kde jsi ty Dva roky prazdnin sehnala? Ja si kdysi davno koupila dvd spolu s novinami, prvni dva dily. Uz nikdy se mi nepodarilo sehnat zbytek :D ani na internetu jsem to nedohledala - pouze zminene prvni dva dily na ulozto

Naťukala jsem do googlu "youtube dva roky prázdnin". První byl odkaz na znělku, druhý na seriál.
Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 16. října 2017 17:41
Reakce na moora:
Mám rozkoukaný třetí díl a furt čekám, až ztroskotají a oni pořád nic. Dabing je šílený, on ani ten seriál není žádný majstrštyk.
Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 16. října 2017 17:42
Reakce na slniecko:
Ne,že by se mi líbil (asi jo), ale pamatuju, že největší emoce ve mě vzbuzoval Doniphan.
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 16. října 2017 18:20
Reakce na brrr:

to bol ktorý?

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 16. října 2017 18:52
Reakce na brrr:

A jéje, už vím, proč dnes večer nepůjdu spát. Vzhůru na palubu! Ta píseň frčí dodnes, ditě se ji učilo hrát.

A Děti z kouřové hory jsem milovala úplně nejvíc. 

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 16. října 2017 18:55

Vidím, že jsem asi jediná, kdo ty seriály moc nemusel, já jsem se zarazila na Vinetouovi

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. října 2017 18:58
Reakce na Mulen:

Deeepak, nevidela jsem taky ani Ň, vubec nevim o cem je tady rec

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 16. října 2017 19:04
Reakce na Mutziputzi:

Tak z těch, co to viděli

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 16. října 2017 19:42
Reakce na slniecko:

Na té fotce, kterou jsem tu dávala je uprostřed (na houpačce?). On vymyslel ten výlet na lodi, majitelem byl jeho strýc. Snob to byl.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 16. října 2017 20:00
Reakce na brrr:

á už viem:)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 16. října 2017 20:23
Reakce na brrr:

jako ve 3. dílu ještě nejsou ztrostokaný?!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. října 2017 20:26
Reakce na Potrefenáhusa:

přiznávám, že mi na jakože anonymním diskuzním foru přijde strašně divný, když se lidi neoslovujou nickama, ale skutečnýma křestníma jménama, přijde mi to něco jako vyzrazení identity nebo něco takovýho.

ale obcas se to hodi. Dama mi sice porad dal vyka, ale dost mi to napovedelo  

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. října 2017 20:32
Reakce na Potrefenáhusa:

nekdo to vubec neresi, mam kamarada kterej opakovane  dal na web moje jmeno i s prijmenim, klido da cizimu cloveku i na me telefon.. (nejde o napadniky;-) atp. nejde mu to ani oplatit, vykeca cokoliv i na sebe:-)) a napalil se jen jednou kdyz poslal nejake tisice falesnymu prodejci cehosi. mi prijde ze tihle naivove maji nakonec vic stesti nez rozumu.  jinak ale asi to krestni jmeno neni zadna katastrofa ne?

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 16. října 2017 20:36

jako asi neni, ale přijde mi to prostě divný. Já nechci, aby mi tu někdo říkal mým jménem a že nakonec u pravdielně diskutujících ta jména v dost případech znám. Je mi jasný, že tady toho člověk naplácá o sobě ažaž, ale tohle mi prostě přijde strašně osobní. I přesto, že každej, kdo mě zná, by mě tu vyčmuchal během 5 vteřin...

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 16. října 2017 20:40
Reakce na jinx:

já si to i pamatuju, že to tuhle na tebe někdo vytáh, už teda nevim, kdo to byl, ale bylo to fakt celkem hnusný

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. října 2017 20:43
Reakce na Potrefenáhusa:

Rozumím ti. Jo, je to trochu divný a je to hodně osobní (vnímám to taky tak). Jak je vidět z reakcí, každý má ten práh citlivosti někde jinde.