hele a pamatujete někdo na Sokola, strážce noci? Japonský to bylo, o joudovi, co byl přes den jouda a v noci strašnej samuraj, boží to bylo.
Přiznání
To je nechutná scéna, při ní zavírám oči doteď
Naštěstí jsem to viděla už starší.
A ještě v tý Veze dávali Bludičku Mavis, Agnes a zlou televizi Ednu ![]()
Zapomnělas na mopslíka! "My mopslíci jsme poněkud přitroublí" ![]()
(Ale myslím, že byli v Magionu. Ten byl pro mladší děti.)
miluju zlou televizi Ednu! ![]()
![]()
Fakt?![]()
Ty seriály z Vegy mě, až na výjimky, moc nebavily...Děti z Kouřové hory si pamatuju jen podle názvu, nebavil mě ani ikonický Goro bílý pes, Laura, tulení mládě...Jinak si vybavuju ještě Toša a Tomek, dvojčata, co se mezi sebou nějak vyměnila a každý odjel na prázdniny jinam, než byl původní plán. A pak samozřejmě Robin Hood s boží mlhou a chlapem s parohama.![]()
Ježíš, ten paroháč mě dost děsil ![]()
Ha, můj oblíbený film v žánru "děsivá mlhavá vzpomínka z dětství, u které mě baví zjišťovat, koho to taky poznamenalo": Arašídová pomazánka (Dům plný strachu).
Tlustá víla Agnes
Ten seriál se mi tenkrát líbil.
Jak tomu klukovi rostly pořád vlasy? To už byl v podstatě horor![]()
Jo! Ale dávali to vždycky v sobotu v devět nebo tak nějak, jak byly filmy pro děti jakože. Ufff! Myslím, že některé mé fóbie mají kořeny v tomto filmu.
Ha, můj oblíbený film v žánru "děsivá mlhavá vzpomínka z dětství, u které mě baví zjišťovat, koho to taky poznamenalo": Arašídová pomazánka (Dům plný strachu).
No to zní teda dost ujetě, ale jak jsem přečetla "z jeho vlasů dělá zázračné štětce", tak mi došlo, že tohle jsem taky viděla!
Mé dětství bylo poznamenáno tolika šílenými seriály, že jsem je raději potlačila ![]()
Mě v dětství děsil Čarodějův učeň.. Krabate, Krabateee! Ale strašně se mi to líbilo.

Mám to úplně stejně, ale všechno se mi vytěsnit nepovedlo![]()
tak to jsem nastesti videla az nedavno poprve. desivy. jako ditku mne stacil fantomas:-)
Vy tu spomínate také veci, že si nič z toho nepamätám, resp. nikdy som nevidela. Holt straší ročník.
Ale po celé detstvo ma desil Dracula, ktorého som videla skulinou vo dverách, ked ho v noci naši pozerali a potom som sa bála ísť spať. A naši skoro skolabovali, ked po skončení filmu ma našli schulenu v rohu chodby čakať, až vyjdú.

me doted nici, ze jsme se nikdy nedozvedeli, kdo Fantomas vlastne byl ![]()
No predsa nedostižný lotor, ktorý sa vedel dobre maskovať. ![]()
Jean Marais, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí