Ja porad doufam, ze to je jen urband legend ![]()
Přiznání
Dcera četla nějakou dětskou knížku (dle skutečného příběhu) a tam se ztratil had v autě (!!). Vylezl živý a zdravý asi za půl roku nebo co..
Držím palce, ať ho najdete co nejdřív.
Dekuju, budu informovat ![]()
No, pekne jsem to tady vytapetovala s hadem! Uz s nim jdu do haje, ale prosim, drzte vsichni place! Je to takovej hezkej, sympatickej had, nerada bych, aby se mu neco stalo. A pokud mozno ani sousedum!
Jsem napnutá jak guma od trenýrek!
Hlásim, že po príchode domov som veľmi opatrne nakukla pod sedatko.![]()
Pre istotu. U nás nie je. Ufffff ![]()
Jsem napnutá jak guma od trenýrek!
Zatim nic noveho, jen jsem pritele podporila informaci, ze utece i snek, aby si to tak nebral ![]()
Hlásim, že po príchode domov som veľmi opatrne nakukla pod sedatko.![]()
Pre istotu. U nás nie je. Ufffff ![]()
No prosim! Na kopanicich u Januliku se nevyskytuje! Tim se nam zuzil okruh podezrelych mist ![]()
No ja myslela spis tu mys! Ale kdyz on jako na potvoru zrovna nedavno zral ![]()
Tak niekde spi. Nechrape nahlas? ![]()
Kez by!!! ![]()
Ha, spat tam doufam nebudes
At se mazlik brzy najde, je to poprvy, co zdrh? Pritel je teda nezodpovednej, evidentne je had jako maly dite, hned v cudu! ![]()
Na zachode si v noci zasadne svitim, kdysi jsem o tom cetla, ze nekdo nasel v noci v mise hada od souseda a mistni historka od @potrefenahusa me ujistila, ze dobre delam.
Tuhle se mi zdal sen, ze jsem byla ve vytahu s takovym obrovskym stirem, kterej do me zacal opakovane bodat a ja nemela kam prchnout, hruza. Ale stiri nejsou vsichni jedovati, urcite ne tak, aby to cloveka ohrozilo, tech je jenom par. Ale prej to boli, znam par lidi, co si to ozkouseli. Na nekoho tuhle prej vypad stir ze zavazadlovyho prostoru a dostal do hlavy ![]()
Inak nerada by som, aby to vyznelo, že sa posmievam. V podstate by som bola vyplasena a dúfala, že mu nič nestane. Hádam bude v poriadku. Držím Vám palce.
Aha, tak to jsem o stirech nevedela! Oni proste VYPADAJI tak jedovate...
Pritel je pomerne zodpovedny, ale holt nevi nic o hadech. S brachou se sestehovali teprve nedavno a on k tomu nikdy predtim neprisel. Vyzna se jen ve psech, tak jestli si myslel, ze kdyz hadovi rekne "mistecko!", tak na nej pocka!? Kazdopadne si to chudak vycita...
Ale kdez, jen at je sranda! Ja se humorem uklidnuju a privadim na jine myslenky, jinak uz bych se z toho mohla taky zblaznit! Doma ztracenej had, v praci klientka, to mate porad neco ![]()
Jo, a je to poprvy. A je zima!!!
Stratila si klientku v práci?????![]()
Ja ne, v tom jsem nevinne. Ale mela prijit na terapii a nedorazila, coz je divny, protoze sem vzdycky chodila rada. A nebere telefon a nikdo nevi, co se s ni stalo. Ona mela naprosto silenyho stalkera, fakt psychopata, takze ja tady trnu hruzou a myslim na nejhorsi ![]()
Ježiš, mne úplne vypadlo, že ty si vlastne cez tu hlavu. To je ale hrozné, sa nedivím, že máš obavy. A obdivujem ta, riešiť takéto veci musí byt veľmi náročné.
To je. Hlavne kdyz je clovek jeste ke vsemu abstinent ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí