No ale tyhle nohy neprokouknou ani v jinejch botach, ani svecena voda...![]()
Přiznání
No a skoro takový nohy já mam... hele ale fakt se sem nejspíš fotit nebudu :-)
Děkuji :-) Jo, ani tolik neřeším ten věk, to mě osobně neva (to bude vadit nejspíše mojí mamince :-). Snad to nebude diblíkovatění :-) Spíš mám pocit že nějak doháním co jsem si nemohla/nechtěla dovolit. Jdu do nich :-) maximálně je někomu předám.
Zbavila jsem se 3/4 šatníku a s úlevou zjistila, že elegance není pro mě (jasně, kromě příležitostí). A prý jsou Marteny pohodlný, tak snad to klapne. Mimochodem, hodně přemýšlím na léto o sandálech které jste sem dávala, ty si nadělím na jaře.
no marteny jsou pohodlný, ale ne hned teda, to upozorňuju :-D
No a skoro takový nohy já mam... hele ale fakt se sem nejspíš fotit nebudu :-)
A i kdyby, jakoze si nemyslim, tak staci lepsi kalhoty a je to dobry;-) lepsi nez babsky polokozacky
S tím počítám :-) náplasti s obrázky zakoupeny :-) vůle přichystaná. A nejsou nejlevnější, ty rozchodim i násilím :-)
Dik :-) Plánuju k boyfriendům a k polodlouhým užším šatům. Ale na slimky taky dojde, moje práce si občas vyžaduje fyzicky náročnější práci.
Koupit! Ale já jsem teda skalní fanynka Martens
O nohách já nic už psát nebudu, snad jen že tyto boty snesou i netyčkovitý typ. ![]()
Slimky vyrovnaj vlneny ponozky nebo shrnuty podkokenky, pak to vypada lip, ne tak burtozne jako na fotce od Viky
Já nevím, kolik vám je, i když o tom stará dost pochybuju, ale já marteny nosím už dvacet let, a dá-li pánbů, tak v tom hodlám ještě minimálně 40 pokračovat (pak jsem ochotna zažít vyjednávat o nějakých drobnějších ústupcích).
Rozkaz! :-) Díky, rozhodnuto, příští týden se půjdu kouknout, vyzkoušet a tak dále.
42, asi by mě to nenapadlo kdybych je už nosila dřív. To už je jedno, fakt věk nehrotím, jdu do nich :-)
Jezizikriste a pises o vysokym veku?? Ted jsi me urazila, trhni si nohou a uz neradim!!![]()
Já jsem čekala, že ten věk je tak 65+
A i tak bych teda řekla, že koupit.![]()
Já jsem něco podobnýho tušila, a ani mě to nepřekvapuje, už jsem si zvykla, že sem chodí starý lidi od 30 a mega tlustý s velkostí 38...
andulka01 A do jaký barvy půjdete, do černý klasiky?
NO, já bych věk vůbec nerešila, co se oblečení týče.
Je to o tom, co je v hlavě...
Jedině bych byla pro, aby taková madam Trump nebo Donatela Versace nenosily minisukne na boso a nebo topy bez rukávů, pokud neleží zrovna na pláži...
...joo noo, takové reakce mi pak přijdou trapné. Když to nejsou náctileté puberťačky, ale dospelé ženy...
teta je taky nejí, maj je na ty slimáky. Ale nejí ani slepice, má je na vajíčka a nechává dožít.
A bydlí na ranči U zelené sedmy? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí