![]()
Přiznání
![]()
mně uteklo několik šneků! měla jsem je na balkoně v terárku a maminka tehdy zrovna umyla okno... našli jsme je teda snadno, podle cestiček... jsem měla namále teda;-)
Hadi, šneci... můžu dát k lepšímu želvu útěkářku, rychlou jako blesk!
Slimáci u nás neutekaju. Máme teda len tie svine záhradné, ale tie, mám pocit, sa k nám sťahujú. Síce ich chytám, ale nie za účelom uskladnenia. Brrr.![]()
slimaci jsou hnusni. ale snecky s domeckem mam rada:-) i kdyz na zahradce asi skodi stejne, ze?
myslim, že ne, ti slimáci žerou rychlostí, na jakou by se šnečci s domečkem nikdy nezmohli, podobnou rychlostí se i množí.
jo to vim, jen ze asi zerou to samy, ale jen malicko. tak je nechavam:-)
u nas mezi panelaky nastesti tech slimaku zas tolik neni, ale jsou tu, mrchy:-(
Nepřemýšlela jsi o tom, že si pořídíš ty slimákožravé kachny? Jsou hrozně hezké, můj strýc si je pořídil a je to pro mě taková okrasná zvěř :-D. I když chápu, že někam do nobl zahrady se takováhle okrasa nehodí:-D.
moje teta má a půjčuje je po vesnici. ale nejsou prej moc chytrý a jedna se jí tím slimákem už udusila
A divíš se jí, vždyť ti slimáci jsou hrozně vyžraní a musí se fakt blbě trávit:-D.
teda chudak no...
Mne by sa kačky páčili. Okrasná záhrada. Chá. Ale neviem, čo by mi na kačeny povedala Elzička a dve mačacie mrchy. Bojím sa, že by to nedopadlo dobre.
![]()
Náhodou u nás na dedine mali jedni psa weimarského stavača. Krásny a strašne blbý. Ten žral slimákov tak intenzívne, že musel na veterinu. Bol priotrávený. Ale on blbec žral aj kamene a drevo. ![]()
Teda myslím, že ho ešte aj maju.
Ony se ty kachny myslím dají i půjčit...taková půjčovna kachen prostě ![]()
Kočkám by asi nevadily, ale pejskovi, no to je taková sázka do loterie:-D.
No tak jedine vycvičiť Elzu na zber slimákov. ![]()
Jinak mně kdysi dávno taky utekl šnek z terária a vyžral velkou díru do tapety. A kvůli želvě jsme jednou museli rozebrat celou obývákovou stěnu ![]()
Myslím, že za tie 4 roky, čo tu bývame, som už dostatočne vycvičená na zber slimákov ja. ![]()
Večer čelovka, drevené kliešte a kyblík. Nechcete vedieť pokračovanie. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí