a já jsem se o víkendu seznámila s iQOS a moc se mi to líbí ...
má to tady už někdo?
a já jsem se o víkendu seznámila s iQOS a moc se mi to líbí ...
má to tady už někdo?
RoSa No jiste;-), ale mentolovy nejsou mentolovy a je to takovy horky ty filtry, ja jsem konzervativni))
Mutziputzi kdes to kupovala? už to mají v trafice? prej to běží přes dealerskou síť...
RoSa Dostala, ale v trafice uz by to melo bejt jsem slysela
RoSa Kamarádka to pokuřuje ... Náplně mají v trafice, ale ten "stroj" jen na vybraných místech, nebo přes net/dealery.
Takový šidítko ![]()
barbucha No kdyby aspoň srovnatelný, ale je to trapný a člověk hned nemá styl, mně cigareta napřílad hrozně sluší![]()
Jasně, je to takovej nevzhlednej klacek, to dámě nepřidá!
barbucha takovej doutníček to je... a hlavně nesmrdíš! ![]()
RoSa No fuj, všechny doutníky smrdí, byla jsem je ochotná akceptovat snad leda v Bodeguitě a ženská s doutníčkem to už vůbec nemá úroveň. Mentolky nesmrdí třeba.
V zemi, kde premiér lítá v economy žít nechceš!![]()
Že vláda dostane jiný režim, potvrzují i očekávání nové ministryně obrany Karly Šlechtové (dosud ministryně pro místní rozvoj).
„Jak já ho znám, určitě to bude sekat,“ řekla Seznamu. „Dále určitě, jak já ho znám, bude pan Babiš diskutovat, kdy si má vzít vládní speciál. Protože on je opravdu zvyklý jezdit economy třídou,“ uvedla s dovětkem, že sama s tím nemá problém, protože to dělá také tak.
No... hlavně si uvědom, že tam, kde je kouření zakázaný, nesmíš používat ani tyhle šidítka ![]()
byla jsem teď přes víkend v Českym Krumlově + CB, a je tam plno podniků, kde to frčí. Na dveřích nálepka iQOS a vevnitř mají i jejich speciální popelníky. Praha je v tomhle asi pozadu... ![]()
jo a v Č.K. jsem v jednom báru dokonce kouřila i opravdickou cigaretu, heč! takovej už skoro zapomenutej pocit...
Tak to je ale špatně! Podle protikuřáckýho zákona jsou všechny zmíněný provozovny na zavření a majitel na oprátku! ![]()
RoSa K čemu tyhle udělátka potřebujou popelník? (Jsem v téhle oblasti nevzdělaná.)
coralline Konkrétně z tohohle zbyde prostě vajgl.
RoSa tyjo ja jsem celou dobu uplne mimo. tady na to uz nejakou dobu vsude visi reklamy a jak maji takovej buclatej font loga, tak jsem si az doted myslela, ze to je zkratka pro liquids, tedy lqds ![]()
Ted jsem koukala na zabery z premiery Star Wars v Londyne a uplne me to dojalo!![]()
Uf, tak jsem se v pondělí dohodla na definitivním nástupu do nové práce. A dneska dohodla předávku a odchod ze stávající práce. Leden bude hustej... obě práce najednou na plný pecky. Snad to přežiju a budu fungovat.
Jo, když změny, tak pořádně a všechno najednou!
Ovšem klepe se mi z toho všeho žaludek tak, že už pár dní nemůžu jíst. Dopuju se colou a lentilkama. Fuj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.