5
Mám růžovej, protože jsem kolegyni solidárně přenechala ten hezčí zelenej. Já ho mám zadarmiko a neměla jsem ho ještě, ale přítel ho v létě prubnul na volejbal![]()
Přiznání
Pche, batohy, tohle si kupte! Akorát to teda bude chtít plastiku poprsí, nejlíp zmenšit na nulky, protože kdyby ta taštička trčela vodorovně kupředu, asi by to nedělalo úplně nejlepší siluetku.

A když by člověk potřeboval kreditku, tak odhodí prso, hrábne do kabelečky... ![]()
vy mi dáváte...
Z tohodle bude taky kolektivní kousek, jen počkejte....však už to někdo má, ne? ![]()
To ma tusim @moninika. A me se tu za ledvinku na brusle smaly!
Škoda, že som zmeškala príchod vlaku k nám. Úplne sme na to zabudli, tak aspon som zhliadla Mikulášsku jazdu parného vlaku Albatros cez nás.
Začala jsem kouřit, strašně se mi to líbí![]()
![]()
![]()
Teda, že ty si sjížděla Víti blogísek, ten taky rád cigaretku!
Plusove body pro Vitu! No ne, ja ve 40 prestanu, my to mame dedicny, babicka taky v 69 zacala a v 70 prestala.
Jak padlo slovo Víťa, šla jsem se mrknout, co je novýho, protože mám od léta skluz. No je to parádička. Zatím jsem došla k bublinkové masce a kalhotům se zvěří. Dobrého pomálu, takže si dám chvilku oddych.
Ale víš co, Víťa je kabrňák on má takové ty dlouhé tenké cigaretky a možná jsem viděla i špičku někde? To jsem myslela, že je jen pro buchty. Si to kluk nebalí někde na koleni. No budu ti držet palce, kdyžtak zkus chlast nebo něco jinýho abys to přebila:-D.
Zavislosti jsou leda pro pitomce, nehrozi![]()
jo babicka to mela vychytany, bacha, zavislosti udajne vznikaji DO ctyricitky, pak uz ne![]()
Challenge accepted!![]()
taky jsem tam nabehla ...
Aji pan prezident to tak nějak řikal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí