Kokoska Zima, jo? Tady (ve Finsku, ted konkretne na chate pobliz Tampere) je normalni leto!
Je prece kolem slunovratu, to je vzdycky hnusne, loni i misty snezilo. ![]()
Přiznání
Friga pred par dny bylo docela horko, jeste vcera to slo, ale odpoledne v Tallinu uz byla zima a ted na ostrovech je vylozene hnusne. Predpoved prehanky a 14°.
Kokoska V jiznim Finsku je celkem hnusne uz od uterka, dneska samozrejme prsi, protoze zacal prodlouzeny vikend
. Tohle je skoro kazdy rok, okolo slunovratu je hnusne. Nastesti na chate je gril pod strechou a uz roztapime saunu. A noc je kratka, myslim, ze se az do rozedneni budem saunovat ![]()

Kokoska Jste ted na Saaremaa? Kolegyne Estonka rikala, ze tam tenhle tyden kvuli vetru nejezdily zadne lode. Doufam, ze tam neuviznete ![]()
Friga jo, Kuressaare. Ale jeli jsme na Muhu a sem po hrazi. Jelo to v pohode, ani to moc nehoupalo. Snad to ty 2 dny vydrzi.
paktofonika jen Estonsko ![]()
Kokoska Zle som si prečítala a následnú debatu o Kuressaare preskočila. :D
poslední dobou pořád sleduju takovéhle odlehčení balety.
miluju hlavně tu část, kde se tanečník "ptá" té krávy ![]()
Právě jsem si pod vlivem včerejší místní diskuse objednala hotel na dovolenou Adults only...
.
999 A je to takový to, kde... ?![]()
Stará Stanová Kůže Mas moc bujnou fantazii.. Haranti tam můžou až od šestnácti let, to už snad nehrozí, že by probíhá-li po restauraci :-).
999 Stará Stanová Kůže když jsem kategorii Adults only hotel viděla před lety poprvé, taky jsem si říkala, co se tam asi děje ![]()
Sedím v čekárně u zubaře a slyším vrtačku ![]()
Pinot Noir ja tam budu za ctvrt hodiny a asi prvne v zivote se bojim (novej zubar:-( drz se!
Pinot Noir Já byla v pondělí a konečné mi nic nedělal
. Žádné převrtávání amlgánu, žádný nový kaz. Hlavně peněženka byla ráda, že jsem ji nemusela otavřít
.
Malvin Tak kaz žadný, ale mám se objednat na konzultaci ohledně dvou implantátů, tak peněženka zabrečí mocně. A odpoledne ještě hygiena, aby ta prkenice do těch implantátů nezahálela ;)
viktorka_od splavu Držím palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí