Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 15. června 2018 08:52
Reakce na Kokoska:

viktorka_od splavu podtrženo sečteno, jsem ráda, že už je to za mnou :)

​To je i moje resumé té doby.

Dvě děti, školka+jesle. Na sedmou do práce. Strašně hekticka doba. 

Mám pocit,že to dětství strašně uteklo.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 15. června 2018 09:02

viktorka_od splavu Mně by šest stačilo, ale málokdy se to zadaří. Ale je to moje vina, vím, že mě dítě v 5:30 probudí a stejně čumím do půlnoci na bednu 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 15. června 2018 09:11

No presne, mne je lito ty vikendova rana prospat 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 15. června 2018 09:18
Reakce na Kokoska:

Pinot Noir My jsme rodina sov křížených s medvědem, vstávat zvlášť v zimě za tmy je utrpení.

​Jsem vaše příbuzná

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. června 2018 09:20

coralline taky se hlasim do rodiny

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 15. června 2018 09:21

Já vstávám docela brzy (teď se mi teda zkrátil dojezd do práce, tak o trochu dýl), spíš mi to nevadí, chodím spát na poměry ostatních asi docela brzy. Vstávám časně i o víkendu. Miluju takovej ten klid, kdy ostatní ještě spěj. Ale jak tady čtu tu haldu příspěvků ‘můžu do práce přijít kdy chci’ tak vám trochu závidím. Taky bych chtěla. Já bych jezdila brzy i tak, ale ten pocit, že můžu a nemusim 

Offline lysianthus
157 příspěvků moje polička 15. června 2018 09:27

Já si večer vždy naplánuju, jak vstanu brzo, uvařím kávu a půjdu si ji v klidu vypít ven pod pergolu, budu poslouchat ptáky a vesnické zvuky. No a pak v půl šesté zazvoní budík a já se válím až do šesti, než je nutné vstát a přesně na minutu vykonat všechny úkony, abych byla v 7 ve 25 km vzdálené práci. Daří se mi jen středeční ranní běhání. To jezdím až na půl osmou.

No a večer znovu plánuju....

49376 příspěvků moje polička 15. června 2018 09:35

lysianthus zde prave nechapu, proc si ten budik nedas rovnou na 6, aby ses v klidu vyspala:-) ja si davam na valeni 5 min (vstat hned neumim, valet bych se mohla hodiny;-)

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 15. června 2018 09:36

nolita víkendová rána jsou nejlepší, to vstávám čile i v 6, jdu na trh nebo běhat, pak dlouhá snídaně na lodžii... jak píše ice 

v pracovní týden je pro mě vstávání děs

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 15. června 2018 09:38

Magráta jasně, trh jsem zapomněla jmenovat! Boží no.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. června 2018 09:43

coralline taky se hlasim do rodiny

​Tenhleten biorytmus, ke kterému se taky hlásím se těžce neslučuje s mojí pracovní dobou.

Každý pátek už vypadám jako zobie, přes víkend to trochu doženu a v pondělí začíná nové kolečko degenerace.

Offline lysianthus
157 příspěvků moje polička 15. června 2018 09:52

viktorka_od splavu No to je přece jasný. Protože ráno v 5.40 vyskočím z postele a dám si to kafe .

49376 příspěvků moje polička 15. června 2018 10:06

Bledule jojo. takze ty popisy vikendu, kdy radostne osoba pred sestou vyskoci s postele a za zpevu a poskakovani odkvaci na trh ja jsem rada ze se muzu podivat v patek nebo sobotu vecer na nejaky film az do konce a rano si prispat. kdyby mi stacilo 5-6 hodin spanku nevim co bych delala s tolika volnym casem

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. června 2018 10:20

viktorka_od splavu Ja si film pozriem aj cez týždeň, včera napríklad Terminatora a musím povedať že remastrovaná verzia je super, tie detaily. 

49376 příspěvků moje polička 15. června 2018 10:28

paktofonika ja nemuzu, rano bych byla uplne mrtva. jdu si lehnout kolem 22 a pred 23 musim uz spat, abych dala 7,5-8 h. vystacim i se 7 ale ne dlouho, min zvladnu akorat jednorazove. nenadelas nic:-/

btw ted mi doslo, ze jsem od pondelka televizi vubec nepustila:-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. června 2018 10:35

Magráta ice nolita presne! A o pul pate rano je skvely ten svezi vzduch, ticho vsude kolem ... bozi

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 15. června 2018 14:53

Já jsem kdysi vysílala v jednom regionální rádiu a bydlela ve sdíleném bytě s kolegy. V praxi to znamenalo, že jsme se různě střídali ve službách (po cca čtyřech hodinách), vzájemně se budili, protože večírek, "pojď se se mnou najíst", "nespi, venku je hezky" atd. Režim jsem tehdy neměla vůbec žádný (jako třeba, že bych každou noc spala od půlnoci do čtyř). Prostě jsem jela systém-dvě hodiny spím, tři jsem vzhůru, jednu spím, dvě vzhůru.....táhla jsem to takhle v kuse asi půl roku, ráda na to vzpomínám, ale dnes se mi dělá špatně jen z té představy :-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. června 2018 15:39

ja patrím k tým, ktorí si dávajú budík na poslednú možnú chvíľu, aby stíhali a nehrozí, aby bol budík čo len o päť minút skôr. Hneď ako zazvoní, proste vyskočím z postele a makám :-) Čiže mám nastavený budík 25 minút pred tým, ako odchádzam do práce. A bežné je u mňa nastavenie budíka napríklad na 6:13 a podobne.

A strašne bojujem s mojím mužom, ktorý má zasa opačný zvyk - nastaviť si budík tak hodinu pred odchodom, aj keď potrebuje na vychystanie sa tak 15 minút, a potom ten budík v pravidelných intervaloch 5 krát posúva 

49376 příspěvků moje polička 15. června 2018 15:57

betsey na zabiti

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. června 2018 16:12

betsey mne teda maloco vadi, ale tohle by udelal jednou! A i to by z me strany byla velkorysost. Neni nic hnusnejsiho, nez byt v opakovanych kratkych intervalech vytrhavana zas a znova ze spanku.