Zábavné děvče
Přiznání
Mutziputzi Holka šikovná
přiznávám, že si mimořádně užívám dnešní večer, protože je tam tam nádherně, dokonale, teplo, cvrčci, žáby, cestou zalít hrob jsem vyplašila hejno světlušek, což bylo málem jak z elfího háje.
takhle by mohlo být na světě pořád ![]()
Jiná Realita
To je hezké.
Sedím u otevřených oken nad Stromovkou a... je to nádherné. Letní večer par excellence. Při troše soustředění jsou slyšet i ty žáby od rybníčku dole.
Léto je tady! (už od dubna).
domenica tak tomu říkám ta správná letní večerní idyla ![]()
domenica Je nádherný večer. Strašně se snažím vyhnat z hlavy, že od zítřka už se to zase krátí,
Jiná Realita tyhle večery jsou nejlepší![]()
domenica Je nádherný večer. Strašně se snažím vyhnat z hlavy, že od zítřka už se to zase krátí,
Vyslovenej optimista ![]()
Kdyby vám někomu přistál na dvorku třímetrovej nafukovací bazén, je to ten muj, děkuji![]()
barbucha no a pak svatá Anna, chladna z rána a je to v prčicích!!!
Potrefenáhusa A znám i takové, co už trousí poznámky o Vánocích na krku!
Sweet Potato
a už máš dárky?
Mutziputzi V Praze už fouká?
A jak moc, jestli se po bazénu máme dívat i v Brně...
Mutziputzi
A já myslela, že ho máš na koupání a ne na lítání... Doufám, že neodletěl plný?? ![]()
Ide brutálna búrka. Bojím sa.
paktofonika kde?!?sedím na terase,stále je veľmi teplo,z mesta duní nejaká hudba a v diaľke sa blýska...
Edit:asi sa to blíži aj k nám-strašne hrmí a blýska sa.Lily sa snaží spať nalepená na mne.
to jsou ty dilemata: plnej zboří terasu, prázdnej odletí... aspoň trochu vody by to asi bejvalo chtělo, aspoň po kotníčky... ![]()
Si stezujte na pocasi! Jsem kousek od Finska, zima jak v Rusku, coz je taky za rohem, a chcije a chcije.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí