Tak za normálních, zdůrazňuju za normálních okolností asi jo. Ale v extrémních případech to nejde, ne? Taky máme útulky pro psy a neřeší se to pouze obecním antouškem ![]()
Přiznání
Potrefenáhusa ja si zase vzpominam, ze nektere soudruzky tvrde valily presvedceni poslat na ne socialku...
barbucha Ale kdyz jsem souhlasila s Pavlem Novotnym s pozadavkem odebirat deti fanouskum Ortela, tak jsi i ty radioa jak Cerna ruka, ti nerozumim!![]()
viktorka_od splavu ted o tom hovorim))
Mutziputzi dat hladovymu decku najest a odebrat do decaku je to samy?:-O
viktorka_od splavu systemove je urcite lepsi to druhy, resp. kontaktovat socialku je lepsi nez zivit
Mutziputzi mam na to jiny nazor ale ok, chapu.
viktorka_od splavu takze kdyz budu mit za sousedy soc.slaby,nezajimajici se o sve dite alkoholiky tak mam tomu decku nosit jidlo a dal se nezajimat?hmmmmm![]()
alejo,ja uz tyhle tvoje nazory znam,neni to prvni debata a radsi opoustim toto vlakno pac pri dnesni migrene mi nejak zvysuje tlak.
barbucha Ale kdyz jsem souhlasila s Pavlem Novotnym s pozadavkem odebirat deti fanouskum Ortela, tak jsi i ty radioa jak Cerna ruka, ti nerozumim!
Tak ale ty děti ortelů vypadaly docela dobře živený ![]()
Zarinya hele debata byla zahajena babama, co vedely vse a neudelaly nic.
viktorka_od splavu Tak kdyz myslis ze je lepsi sanovat dusledek nez resit pricinu, pak posim...
Mutziputzi viz vyse.
viktorka_od splavu To je jedno, ty rikas ze radsi dite zivit, nez se obratit na kompetentni urady, to mi prijde dosti hloupe
Mutziputzi no a?:-)
No ale vis jaky debilove z nich vyrostou? Chces s nima chodit po ulici??
Prosimtěpěkně. Kdyby byla důvodem pro odebrání dětí debilita jejich rodičů, kolik myslíš že bych jich asi tak zůstalo doma? Dyk by z půl republiky museli zřídit sirotčinec!
barbucha Ja porad vybizim k reprodukcni obezretnosti, netyka se jen dcer serednych rodicu, nejsem tak povrchni![]()
viktorka_od splavu A ako pomôže dieťaťu z rodiny alkoholikov že mu dáš iba najesť? Ako vyriešiš to že sa dieťa boji chodiť domov, že zažíva psychické a fyzické týranie a veľa iných vecí ktoré tieto deti trápia? Ja netvrdím že detský domov je to najlepšie riešenie ale netreba byť ľahostajný voči extrémnym prípadom.
paktofonika no a? psala![]()
barbucha Ja porad vybizim k reprodukcni obezretnosti, netyka se jen dcer serednych rodicu, nejsem tak povrchni
No tak to máme... píšu si k pravidlům reprodukce... 1. rodiče musí být pohlední, 2. rodiče musí mít IQ nad 100 (ať nežeru). Vítej v krásným novým světě!
Akorát potom můžem rovnou zrušit VIP zjevy a co nás nasralo, to bude smutnej svět. Co pak budem dělat? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí