Fakirka U nás v Bille je za kasou něco jako muž (má strniště na bradě), ale mívá růžové gelové nehty.
Přiznání
Potrefenáhusa to si vůbec nedovedu představit!! ![]()
jinx já doufám, v opačném případě by to bylo k vážnému zamyšlení :)
Kokoska tohle vousy nemá.....ani výrazný ohryzek, ale má hodně větší než ženy. Hlas ani muž ani žena. Totálně bezpohlavní vzhled. Jsem vždycky celá nesvá....
Kokoska u nás je za kasou prokazatelně paní, ale má opravdu hustý plnovous
někdy.
Jiná Realita prokazatelně? Doufám, že je průkaznost zajištěna jménem na visačce, jinak se bojím zeptat ![]()
Fakirka vyrazny ohryzek muze byt zvetsena stitnice.
SunEclipse no tak má bujná ňadra, ženský hlas, ženské šaty, myslím, že i lak na nehtech...akorát ten skoro plnovous. nevím, jestli to tak má schválně, nebo je to nějaká forma rezigance (řekla bych, že se holí, což působí větší a hustší porost, u někoho, a když asi nemá náladu, tak se neholí....nebo nevím, neodvažuju se víc hádat).
Jiná Realita je to klidne mozny, mela jsem kdysi sefovou s touhle poruchou, nejaka hormonalni nerovnovaha. krom vousu ciste zenska postava, hlas. i dite mela. a strniste na tvarich:-)
bram já jsem si to na září naplánovala taky, nekoupit si nic na sebe, v zimě a na jaře jsem tak absolvovala taky a dobrý ![]()
U nás sedí něco podobnýho v Albertovi. Je to zmalovaný jak poběhlice, vlasy dlouhý, barvený a navařený, a pod upnutým růžovým trikem podprsenku (malou velikost, ale JE tam) a k tomu šlachovitý ruce jak lopaty.
Jmenovka nepomáhá, neb je na ní něco indiferentního, ke zmatení zákazníků určenýho, jako René apod.![]()
barbucha v tom případě oslovuj ženským rodem - pán se bude cítit polichocena. ![]()
Z toho, jak se některé vyjadřujete o lidech, je mi zle.
Pinot Noir ty si dneska přecitlivělá a přísná hele![]()
Mutziputzi a to ja s Pinot Noir souhlasim..:). jen to tady vetsinou nema smysl moc rikat...
Mutziputzi Někdo to dělat musí, dnes jsem si to vylosovala já ![]()
Pinot Noir presne, jinak se ten nesvar rozsiri jeste vic, nez je....:)
Pinot Noir nolita já taky souhlasím, ale přesně - mlácení prázdný slámy![]()
Mutziputzi nolita Přesně. Jsem se neudržela, no ![]()
No ja jsem dnes v nejakem modu rezignace, ale ja se zase zapnu :))
barbucha v tom případě oslovuj ženským rodem - pán se bude cítit polichocena.
Tak naštěstí "dobrý den" je oslovení dostačující a zcela neškodný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí