Myslivce jsem nikdy nepila a zelenou jo, ale nijak si ji nevybavuju, zato rumu a fernetu a broskvový vodky (hopsinky!) jsem vypila za svý raný mládí docela dost. A bylo mi vždycky hodně špatně i po vcelku malým množství, včetně vína a pova, tak si zpětně říkám, jaká jsem byla obdivuhodně statečná, že jsem do toho vždycky znovu šla! :-D
Přiznání
Samantha Satu mam narvanou celou skrin, obcas kdyz deti spi, vsechny si postupne zkousim a rikam si, jak to bude super, az si je jednou vezmu.
Ja miluju spolecenske akce, proto to fakt tezce nesu...
Že s tím zase začínám - tak proč někam nevyrazíte? Děcka přece nejsou už tak malý. Jeden večer hlídání, to byste snad zvládli. Myslím, že se to tu už i řešilo. Mně je vás úplně líto.
Aranel Garfie Už jsem to tady kdysi psala, ale moje máma na jednom mysliveckém plese přišla kvůli Myslivci o své krásné umělé zuby.
Se ani nedivím, po Myslivci bych asi přišla i o svoje vlastní...
Ginevra Ale to ja samozrejme obcas nekam jdu a deti jsou s manzelem.![]()
A nedavno se me ptala tchyne, jestli chodime nekam tancovat. Tak rikam, ze ne, ze nemame hlidani. A v ni uplne hrklo, jak si nabehla a rychle to zamluvila, aby nas nahodou nenapadlo opravdu nekam jit.![]()
Ale abych nekecala, parkrat uz hlidala, dokonce jednou i cely vikend. Jen je to opravdu par dni v roce. A moje matka nikdy, tam je to slozitejsi...
Aranel Burčák jsem nikdy nepila. Já se prostě nedokážu přenést přest to, jak "vypadá"
Za me vypada i chutna bajecne!!!
A je mi to houby platne, protoze ten tady v USA fakt nekoupim...
Přiznávám se, že ty boty emeline, či jak, už mi lezou na nervy stejně jako svýho času gizeh.
Ty šaty by určitě už chtěly vyvenčit (pardon že užívám terminologii zvířecího vlákna). ![]()
Musim se priznat ke svy novy guilty pleasure
stahla jsem si aplikaci wish a prohlizim si tam uzivatelske fotky u ruznejch gothic, steampunk, medieval apod. satu. Produktovy fotky vypadaj moc pekne, ale tem zenskejm vzdycky prijde prisernej pomackanej umelej hadr, kterej jim je malej/velkej/na valcovite postave celkove nepadnouci a ony se v tom vyfotej a achaj, jak je to krasny. Vetsinou se v tom fotej seredny neupraveny baby. Rozkydla 50+ white trash americanka s telem ve tvaru valce narvana do satu elfi kralovny a vzdychajici, jak si pripada sexy... dokazu u toho zkejsnout i hodinu
jinak ja si na ty aplikaci koupila chlupatej obal na mobil, protoze kdyz v mrazech na horach potrebuju tocit videa, kvuli hlinikovymu telu se mi ze 100 % vybije behem tri minut, tak doufam, ze by ho ten chlup mohl zahrat.
razorblade nemuzes svymu mobilu koupit takovy ty hrejici pytlicky..? Jak se prasknou a hrejou, pak ztvrdnou, vyvari se a muzes je prasknout nanovo..? ![]()
![]()
Tak holt Sportalm, jsou bozi
razorblade ja si ted z wish objefnala akvarely tak jsem echt zvedava:)
@razorblade rasaNori Ja si ted na tom wish taky budu muset neco koupit, jsem zvedava!
byla jsem na rande a byla to katastrofa, mám z toho děsně nepříjemnej pocit. a přitom to vypadalo docela nadějně. ach jo.
Jiná Realita třeba se to ještě nějak vybere...
Jiná Realita Někdy to, co vypadá nejhůř, dopadne nejlíp. Nevěš hlavu dopředu ![]()
no moment, treba se jako podivin nakonec ukazal on, ackoliv to tak nejdriv nevypadalo... bacha na to, co ji prejete
no s ohledem na to, že přestože mě už viděl, tak od první vteřiny působil dojmem, že si spletl rande, přijel o hodinu a půl později a neomluvil se a odjel bez ahoj, tak asi (naštěstí) ne ![]()
Jiná Realita edit jsem se zpozdila s psaním a vidím že už je i odpověď:-) no tak to byl nějakej omyl, špatnej pocit by měl mít on, jeho chyba
Jiná Realita dobry, nepouzitelny, dalsi :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje