Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 15:23

Myslivce jsem nikdy nepila a zelenou jo, ale nijak si ji nevybavuju, zato rumu a fernetu a broskvový vodky (hopsinky!) jsem vypila za svý raný mládí docela dost. A bylo mi vždycky hodně špatně i po vcelku malým množství, včetně vína a pova, tak si zpětně říkám, jaká jsem byla obdivuhodně statečná, že jsem do toho vždycky znovu šla! :-D

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 15:45
Reakce na Luna:

Samantha Satu mam narvanou celou skrin, obcas kdyz deti spi, vsechny si postupne zkousim a rikam si, jak to bude super, az si je jednou vezmu.  Ja miluju spolecenske akce, proto to fakt tezce nesu...

​Že s tím zase začínám - tak proč někam nevyrazíte? Děcka přece nejsou už tak malý. Jeden večer hlídání, to byste snad zvládli. Myslím, že se to tu už i řešilo. Mně je vás úplně líto. 

Offline Samantha
3237 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 15:53
Reakce na Bledule:

Aranel Garfie Už jsem to tady kdysi psala, ale moje máma na jednom mysliveckém plese přišla kvůli Myslivci o své krásné umělé zuby.

​Se ani nedivím, po Myslivci bych asi přišla i o svoje vlastní...

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 16:10

Ginevra Ale to ja samozrejme obcas nekam jdu a deti jsou s manzelem.

A nedavno se me ptala tchyne, jestli chodime nekam tancovat. Tak rikam, ze ne, ze nemame hlidani. A v ni uplne hrklo, jak si nabehla a rychle to zamluvila, aby nas nahodou nenapadlo opravdu nekam jit.

Ale abych nekecala, parkrat uz hlidala, dokonce jednou i cely vikend. Jen je to opravdu par dni v roce. A moje matka nikdy, tam je to slozitejsi...

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 16:12
Reakce na Lama_z_Lana:

Aranel Burčák jsem nikdy nepila. Já se prostě nedokážu přenést přest to, jak "vypadá" 

​Za me vypada i chutna bajecne!!!  A je mi to houby platne, protoze ten tady v USA fakt nekoupim...

Online Pinot Noir
29508 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 18:17

Přiznávám se, že ty boty emeline, či jak, už mi lezou na nervy stejně jako svýho času gizeh. 

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 18:57

Luna 

Ty šaty by určitě už chtěly vyvenčit (pardon že užívám terminologii zvířecího vlákna). 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 19:11

Musim se priznat ke svy novy guilty pleasure stahla jsem si aplikaci wish a prohlizim si tam uzivatelske fotky u ruznejch gothic, steampunk, medieval apod. satu. Produktovy fotky vypadaj moc pekne, ale tem zenskejm vzdycky prijde prisernej pomackanej umelej hadr, kterej jim je malej/velkej/na valcovite postave celkove nepadnouci a ony se v tom vyfotej a achaj, jak je to krasny. Vetsinou se v tom fotej seredny neupraveny baby. Rozkydla 50+ white trash americanka s telem ve tvaru valce narvana do satu elfi kralovny a vzdychajici, jak si pripada sexy... dokazu u toho zkejsnout i hodinu jinak ja si na ty aplikaci koupila chlupatej obal na mobil, protoze kdyz v mrazech na horach potrebuju tocit videa, kvuli hlinikovymu telu se mi ze 100 % vybije behem tri minut, tak doufam, ze by ho ten chlup mohl zahrat.

Offline Pavlena
6900 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 19:47

razorblade nemuzes svymu mobilu koupit takovy ty hrejici pytlicky..? Jak se prasknou a hrejou, pak ztvrdnou, vyvari se a muzes je prasknout nanovo..? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 20:14

Tak holt Sportalm, jsou bozi

Offline rasaNori
8773 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 20:38

razorblade ja si ted z wish objefnala akvarely tak jsem echt zvedava:) 

Offline Karja
43912 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 20:42

@razorblade rasaNori Ja si ted na tom wish taky budu muset neco koupit, jsem zvedava!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 20:45

byla jsem na rande a byla to katastrofa, mám z toho děsně nepříjemnej pocit. a přitom to vypadalo docela nadějně. ach jo.

Offline Tak Betty
5990 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 20:48
Reakce na Mutziputzi:

Tak holt Sportalm, jsou bozi

takže jsi askezi odpískala.​

Offline Potrefenáhusa
38378 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 20:56

Jiná Realita třeba se to ještě nějak vybere...

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 20:58

Jiná Realita Někdy to, co vypadá nejhůř, dopadne nejlíp. Nevěš hlavu dopředu 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 20:59

no moment, treba se jako podivin nakonec ukazal on, ackoliv to tak nejdriv nevypadalo... bacha na to, co ji prejete

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 21:00

Potrefenáhusa Dadoo 

no s ohledem na to, že přestože mě už viděl, tak od první vteřiny působil dojmem, že si spletl rande, přijel o hodinu a půl později a neomluvil se a odjel bez ahoj, tak asi (naštěstí) ne 

Offline viktorka_od splavu
48964 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 21:00

Jiná Realita edit jsem se zpozdila s psaním a vidím že už je i odpověď:-) no tak to byl nějakej omyl, špatnej pocit by měl mít on, jeho chyba

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. ledna 2019 21:01

Jiná Realita dobry, nepouzitelny, dalsi :D