Jiná Realita aha, no tak to je dobre, ze ses ho zbavila!
Přiznání
jinx tak to já dopredu předpokládala, ze se to asi nepovedlo jemu, ale myslela jsem, ze by to třeba šlo přičíst rozpakum nebo mírný stydlivosti
viktorka_od splavu ne právě že ne, nějakou dobu jsme si psali a vyměnili si fota. zdál se celkem fajn. pak nás zavedl do nějaké podezřelé putyky s tím, že mu na jídle nezáleží, a odjel :D
nejdivnější na tom byl ten intenzivní pocit, že fakt už když přicházel, působil dojmem, že chce utéct. (ne, fotky si nijak nevykrášluju, takže jsem to byla já, ne škaredější starší sestra).
Potrefenáhusa ty hele, ja nevim, vek jr zhruba znam a troufam si odhadnout vek protejsku a pro me osobne by nejaky rozpaky byly dost odpudive... coz neznamena, ze by odpudivy nebyl i svetak brouk pytlik... ale tak vis jak, uz bych neco ocekavala.
Jiná Realita Tak to bud ráda, že ses ho tak rychle zbavila. A nelituj. Přijde lepší ![]()
Jiná Realita holka se nezve do hnusne putyky! jeste, ze odjel a ze mu to dlouho netrvalo :D
Jiná Realita zřejmě nemluví se ženami
nebrat!

Jiná Realita Hele, neni vsem dnum konec! Kazdej neprijede o hodinu a pul pozdeji;-). Cbapu, rande si chce clovek uzit, ne z nej mit debilni pocity;-). Takze priste to snad horsi nebude. Mimochodem po prvnim setkani s mym zivitelem, jsem si myslela, ze jsem potkala regulerniho blazna, ctrnact dni jsem myslela na to, ze je to totalni magor (oslovil me cizi kluk, treti veta byla, ze se rozesel s holkou a bydli u nej mama, aby to prezil, pak se pozval se mnou na obed, po obede me pozval na spolecnej vikend, jako dost plodna pulhodina), no jak rikam, dobra taktika, jak na nekoho nepretrzite myslet, jedno zda v negativnim ci pozitivnim smyslu, ucel splnen:-D.
díky všem za psychickou podporu!
Jiná Realita Tak asi nechtek utect kvuli tobe, ale kvuli sobe;-).
Mutziputzi uka..!
Pavlena to vubec neznam! zkusim to vyguglovat, ja totiz neco potrebuju fakt nutne... a obavam se, ze to chlupaty pouzdro stejne nepomuze. nic lepsiho me ale nenapadlo a vyskocilo mi to jako reklama na fb, tak jsem to za tech par korun zkusila :)
rasaNori ja prolejzam jen hadry a doplnky, dal jsem se v tom jeste nedostala, lezu tam dycky, kdyz se nudim :D
Jiná Realita prijel o hodinu a pul pozdeji? to te obdivuju, ze jsi i po pulhodinovym cekani jeste rande absolvovala. pozdni prichod v tehle situacich povazuju za krajni nevychovanost a projev nezajmu...
razorblade on tvrdil, že nenastartoval. dala jsem mu šanci, že pokud to má být výmluva a nechce přijet, tak jsem mu navrhla, že to můžeme klidně přeložit, ale trval na tom, že přijede
přitom se mohl poměrně se ctí vyvléknout. no a přijel a fakt neřekl ani promiň, moc mě mrzí, že jsem tě nechal čekat.
Jiná Realita jsi svata zena! :) ja bych to nedala a odesla bych (ale mezi me uchylky patri chronicke lpeni na dochvilnosti ostatnich, byvali kolegove, kterym jsem kazdy vecer oznamila cas, v kolik je rano vyzvednu, by mohli vypravet, co se delo, kdyz misto v 8.25 vysli pred dum v 8.28 :))
Tipnu si : už jsi před domem nebyla? ![]()
Samantha to bohuzel neslo :D ale jednou na pracovni schuzce jsem se s dotycnym potkala ve dverich, kdyz uz jsem byla na odchodu. byla jsem dost neprijemna a donutila jsem ho, aby si se mnou dohodnul schuzku na jinej den a prisel vcas :D tehdy ten clovek potreboval neco ode me, tak jsem si to mohla dovolit... :D
Jsem taky chronický dodržovač času, blbý je, že časový limity dávám i sobě a pak se kárám za nedochvilnost ![]()
Samantha ja se taky snazim chodit vcas, prijde mi to jako slusnost vuci druhe strane :)
Byl to buran a přeju štastnější časy![]()
Jiná Realita Neomluvil se, špatná hospoda, závěr taky špatně ... ještě že to bylo tak rychlé
. Potrénovala si a příště to (rande i obsazení) bude mnohem lepší. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje