Sweet Potato hmmm, nijako. Chodím len na hygienu a kazy zatial chvalabohu, nemám. Krivé zuby ano, ale to už ma netrápi. Ale vidíš, keby som potrebovala, mám začat kliešťami alebo vrtačkou? ![]()
Přiznání
Mutziputzi no ved to, dorastie. Aj tak mi išli na nervy a človek sa potrebuje aj odreagovat nejako. Šport nemožem, ani beh, alkohol teraz tiež nie, tak čo mi zostáva, Ani chlapov už nejako nelákam ![]()
Pinot Noir
super nápad teda ![]()
Janulik03 to jo, to já to chápu, několikrát jsem si sama ostříhala ofinu, hrůza
takže já radši všechno zmíněný, kromě běhu)))
Toho bych se nebála - takovej se eště nenarodil, kterej by mě na cokoliv obrátil, a že snahy byly
![]()
na lopatky ![]()
barbucha aaa tak ja tiež teraz len o duševnu, neviem na čo myslíš ty? ![]()
Pinot Noir drsňák!!!
přiznávám, že se mi zdá neuvěřitelné, že ten samý člověk hrál tumnuse i rozpolceného kevina crumba.
podle mě je to neuvěřitelně skvělý herec.
Já vím, že je to blbost, ale objevila jsem pro sebe pomelo. Vlastně ho pro mě objevil vnuk. Užasný ovoce.
Tak Betty
Nejvyšší čas!! :-)
Tak Betty
A sweetie (nebo jak říkají těm zeleným grepům) znáš?
Sweet Potato Neznám, ale podívám se po nich. Asi nejsou kyselý? To já nerada.
Tak Betty Právě že sweetie jako že sladký. A šťavnatější než pomelo.
Tak Betty Pomelo, mňam! Vždycky ho sežeru tolik, až se bojím, že se mi něco stane, nemůžu ani dýchat ![]()
Pinot Noir
To znám!!
pomelo je mé nejoblíbnější zimní ovoce, v létě jedu meloun (ten vodní)....
Tak Betty sweetie je super a kyselý nejsou, to někdy to pomelo, když se nekoupí správný můźe bejt nakyslý. Ale i tak je moc fajn..ale já mám ráda i grep.
Pinot Noir Když jsem ho jedla poprvé tak jsem si vzpoměla jak jsi říkala, že babička ho nedala vnukovi, když ho hlídala. Možná si taky myslela jako já, že je kyselý.
Já se k novým jídlům propracovávám dost se zpožděním.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje