Pokladam funkci!
jejda! nebuď cíťa...! já se tě nechtěla dotknout. a taky nemám ten přehled a historii ![]()
Pokladam funkci!
jejda! nebuď cíťa...! já se tě nechtěla dotknout. a taky nemám ten přehled a historii ![]()
Zarinya Moc řešíš. Prostě mě to zajímalo (ten princip - rozvést se kvůli někomu, kromě sebe samé), neb jsi to zmínila. Ale pokud by otázka zůstala nezodpovězena, nijak by mě to netrápilo. Proto jsem ti poděkovala za odpověď. Nešlo o tebe, ale důvod k rozvodu. Toť vše.
Pinot Noir Jooo ,,na kafe,,, tam jsou sami, co si v satne nechaj prstynek, prosim tebe!Na kafe neni cas!
jejda! nebuď cíťa...! já se tě nechtěla dotknout. a taky nemám ten přehled a historii
Nevadi, musime jim dat taky sanci zacit s cistym stitem!
whiskas duvod k rozvodu je dost osobni vec,ne?alespon pro mne.A neurcuj mi prosim co mam nebo nemam resit.
Karja jakože s novým mužským se smaže cookies? tak jo...
Zarinya
nikdo ti nic neurčuje, samozřejmě. Je mi to srdečně jedno. Důvod rozvodu je jistě velice osobní, ale vypustila jsi to tady ty, tak jsem nemohla tušit, že se nesmí klást další otázky. Nakonec, k odppovědi jsem tě nenutila.
Já mám pocit, že se v Praze seznamuje lidem líp, je to tady nějaký obecně kontaktnější :-).
Zarinya Ano, to sedí.
Jiná Realita Ze své vlastní zkušenosti a z okolí mám odpozorováno, že ono to většinou dopadne, když člověk dojde do toho bodu, že je vlastně sám se sebou spokojený a nikoho nepotřebuje. Taková ta vnitřní rovnováha. Ale blbý je, že tam opravdu musí dojít, dospět do toho bodu opravdicky. Říkat si to každý ráno před zrcadlem nepomáhá, to mám vyzkoušený ![]()
Jiná Realita Doporučuji chodit do posilovny. Dokud jsem tam chodila s manželem, neregistrovala jsem to, ale teď, co chodím sama, by stačilo se usmát a skoro vždycky bych mohla rovnou s někým odejít na kafe
lol, to je tip, asi to zkusím! akorát to asi bude chtít mít zjev fit ženy, jinak neočarím! musím přitvrdit v domácí józe :D
NAmofo hele, to by fakt 90% lidstva zůstalo nezadaných, podle mě je to prostě o příležitosti, náhodě a štěstí.
whiskas tak hlavne,ze se shodnem.![]()
Potrefenáhusa jako jo....ale podle me clovek lip pusobi na okoli, pokud je spokojenej(=zadanej a zoufale nehledajici). Proto je snazsi vymena jednoho kusu za druhy, nez seznamit se, kdyz je clovek dlouhodobe sam.
711990 na jednu stranu jo, akorát jako rada je to taková trochu hraběcí - když je člověk zoufalej, tak aby se dal do pohody a byl sám se sebou spokojenej.
Potrefenáhusa ale já si myslím, že až donednávna (kdy mi to fakt začalo okolí nepříjemně dávat najevo) jsem - i přesto, jak si tu na sebe stěžuju, vlastně celkem v pohodě byla. já bych ráda měla partnera, ale nejsem nijak zoufalá, nebrečím doma do polštářů, necítím se nijak zásadně osaměle.
jenže poslední dobou je první otázka opravdu každého něco ve smyslu jsi už zadaná, kdy nám ho ukážeš, podívej franta, už je rozvedenej, nelíbil by se ti a podobně
což jednoho dost rozhodí.
Potrefenáhusa to je jasny. To je jako radit nekomu, at ma vetsi sebevedomi:D
Potrefenáhusa Je, přiznávám. A pokaždé, když mi ji matka dala, jsem měla chuť ji zabít. To je právě o tom vnitřím nastavení, jak psala 711990. Ty mrchy chlapský na to mají asi radar (ti použitelní rozhodně) a jsou zalezlý v té nejhlubší kupce sena. Pak se to uvnitř nějak srovná a pink! jehla je na světě.
Já mám pocit, že se v Praze seznamuje lidem líp, je to tady nějaký obecně kontaktnější :-).
Viď, v Praze nabídka převyšuje poptávku bych řekla![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.