Jiná Realita Letos připravuji oslavu 30 let existence firmy. Pokud to teda situace dovolí. Asi by to mělo být v gala, takže jsem klikla taky a slintám. Akorát teda budu muset zhubnout aspoň dvě konfekční velikosti :-) a vybrat něco na postavu bez pasu, s želvím krkem a divnejma prsama :-)
Přiznání
999 Jsem marná..
Po deseti hodinách v práci oba dny víkendu a po další vstávačce dnes brzy ráno jsem to vzdala. Ale jen do zítra..! ![]()
andulka01 my budeme mít taky 30 let :( ale party asi nebude. myslím, že situace do té doby nebude natolik bezpečná, abych si dala na hromadu všech 150 zaměstnanců.
Jiná Realita No, to si taky myslím... a tím méně se mi chce do nějakých příprav, ale musím, co kdyby to mohlo klapnout. Termínově to zatím vidím na těsně před létem, kdy by mohla být situace nejklidnější. A aby to mohlo být venku, představuju si to jako gardenparty, kde by lidi nemuseli být namačkáni.
Tak Betty kup si je, jsou krásné a budou ti moc slušet. A příležitost se najde :)
bram kdyby bylo léto, tak bych v nich mohla vyrazit pro oběd k okýnku.
A děkuju
jinak přiznání (možná jsem ho sem dávala loni) - takto bych si přála strávit zimu...
Tak Betty kozačky, kabát a můžeš v nich k okýnku i teď. Sice to nebude tolik vidět, ale ten pocit! :)
Jiná Realita To je boží
Ale já bych to radši viděla takhle:

Hm, jsem měla videohovor s Kanadou, tak jsem poprosila o záběr z okna ven, abych dětem ukázala zasněžené město...
OMG, bouřka! To jsou rány ![]()
Pinot Noir čože čože? Ja som večer pri uspávani tvrdila synovi, čo sa boji búrky, že v zime nie sú! Nieže ju k nám pošlete,už mi neuverí nič ![]()
Pinot Noir jako fakt? Svet se zbláznil.
Pinot Noir Jo, loni taky byla. Tuhle jsem teda úplně zaspala, vůbec o ní nevím.
Před lety mě chytla bouřka na běžkách na Černé hoře v Krkonoších. Nad Zrcadlovkama, jak je holá stráň. No mazala jsem dolů na Kolínskou hodně, hodně rychle, s bleskama za patama.
Po 14 dnech běhání na Petřín přiznávám, že s tím končím. Tělu se to vůbec nelíbí, ani nevím, jak ten stav popsat, je to taková rozhrkanost. Nebolí mě svaly, spíš různé úpony, vazy...Asi to bude nevhodným povrchem, první část mám po kočičích hlavách, pak tu největší do schodů. Budu si muset najít jinou zábavu
.
999myslim, ze neni pravda, ze by behani bylo pro kazdeho. Ja ujdu v klidu 50 km, ubehnu dost na bezkach, zaplavu. Ale ubehnu 100 m a uplne citim, jak mi v tele skacou vnitrnosti a mydli o sebe
. Jeden cas jsem behavala casto, i kdyz krazke trate, a nespravilo se to uplne ani po dlouhem obdobi treninku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025