Noren soucítím! A nezávidím..
Přiznání
Noren Ufffff
některý lidi fakt...
Držím palce.
Noren Ježiš, to je idiot! Lituju tě a držím pěsti, ať je co nejdřív líp!!
Noren To je mi líto, to musí být hrozné ![]()
Noren to je hrozné, chytráky s "šestým smyslem" miluju
obvykle vynikají hlavně ve schopnosti ubližovat ostatním. Taková promluva od šéfa je hrozně neprofesionální. Cítím s Vámi a taky přeji, ať je brzy lépe.
Noren to je mi lito,drz se.![]()
Člověk,s kterým se často vidím (a slyším),se naučil každou větu zakončit slovem ROZUMÍŠ? ![]()
rozarka Odpovídej důsledně, ano, rozumím, jsem velmi inteligentní ![]()
Děkuju moc za reakce, už je to lepší. Jenom teď budu chodit do práce ve stresu, co zase bude :( Jako určitě jsou na světě horší věci, ale zabolí to..
priznavam,ze byt mladsi tak sem si vcera koupila tyhle zlaty plavky...
jsou nadherny.

Já si tady jenom s dovolením trochu odložím...Takže se přiznávám, že mám dneska úplně strašněj den a že mě dneska rozbrečel šéf. Mám už dlouho zdravotní problémy, které se pořád zhoršují a vyhlídka není úplně super...A dneska jsem se dozvěděla, že by mě nejradši vyhodil, protože mám míň energie, než dřív, protože se málo usmívám a on má prý šestý smysl, takže má pocit, že dělám negativní atmosféru :( Jako fakt na nikoho nejsem hnusná, asi jsem víc uzavřená, to jo. Ale práci odevzdávám včas a pořád ve stejné kvalitě, nikdo si na mě nestěžuje. Takže už jsem posmrkala krabici kapesníků a potřebovala jsem to někde vyventilovat...
Jezismarja, to je vul ![]()
Noren ty vado takovy zahrabat v prvni skarpe![]()
Priznavam ze diky informaci ze promoce budou v Betlemske kapli mi az tak nevadi ze jsem si statnice posunula o rok. Aula se totiz prestavuje a tim lonske promoce probehly na skole v poslucharne (velice dustojny prostor
).
Prohlášení Theresy May mě regulérně rozbrečelo, ještě že u toho sedim sama!
Zarinya Proč potřebuješ být na tyhle plavky mladší? :-)
999 protoze uz se na ne necitim.
Nejsem Krajnova nebo Dara. ![]()
Zarinya Vždyť to jsou plavky v celku...:-). Nebo ti přijde ta zlatá barva moc nápadná?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí