Na to fakt kašli, nic dobrýho z toho nekouká, akorát další a další akce, který si budeš vyčítat. Využívá tě a to nemáš zapotřebí. Koukej po jiných.
Přiznání
dynda ja koukam furt, ale jsem hrozny tele, no ![]()
Koukej, někdy to holt trvá no.
Lama_z_Lana Nic není ztraceno. Já jsem svého manžela potkala asi 14 dní po rozchodu s podobným případem. Dlouho jsem to řešila a když jsem to ukončila, tak se mi ulevilo.
Lama_z_Lana to.je pritel?
ja to z toho nepochopila.
Pust ho k vode, to s tim chces valcit cely zivot? Clovek je nekdy indisponovany, nemocny, potrebuje podrzet. Tady se fakt nedockas.
continuitynoo..pritel ne ![]()
No proste jak se jedna o muzsky, tak jsem uplne pitoma ![]()
Lama_z_Lana aha, tak jsem to pochopila spravne. pokud je to jeden z party, plati, co jsem psala vyse. Vycitani celkem nic neresi, to v parte rozvrkoci i meho jinak hodneho a empatickeho muze. chce to akci.
continuity jasny. Vycitky, to ja nedelam - nasadim si pokerface a ono to mezitim nejak vysumi. Navic mam ted i legalni "vymluvu", proc nikam nechodit (musum se ucit, haha) a co oci nevidi...
Ja jsem se proste vcera uz tak strasne vytocila, proto tady ten vylev ![]()
No už mám pár dní nutkání to někam napsat, pač nikomu ze svého okolí to říct nemůžu... a když se tady zrovna řeší ta morální kocovina...
Asi takhle, mám velmi dobrého kamaráda, který mě vždycky přitahoval i fyzicky. Ale byla jsem prostě srovnaná s tím, že nikdy k ničemu nedojde, nezkoušela jsem ho nijak "balit" ani nic podobného. Občas prostě člověk popustí uzdu fantasii a to je tak vše. Akorát po několika pivech minulý týden vyšlo najevo, že to vlastně od první sekundy, co mě uviděl, bylo oboustranné ![]()
A co teď? (řečnická otázka)
Oba máme vztah, shodujeme se v tom, že na tom nechceme nic měnit. Jenže zábrany padly a vůbec netuším, jak tohle ukočírujeme. To abychom už nikdy nikam nešli jenom sami dva... ![]()
Skye teď to bude o to těžší, když oba víte..
Nevyhledavat příležitosti, zamknout fantazii.
Co se má stát se stane. ![]()
Skye Nechci působit návodně, ale já jsem vždy radši litovala toho co jsem udělala, než toho co jsem neudělala![]()
Dadoo Ono už se stalo vlastně všechno, co se mohlo stát...
nechtěla jsem to psát nijak explicitně, no...
Mutziputzi To zas ne, já ničeho nelituju (až si připadám provinile za to, jak málo provinile se cítím, jestli je to pochopitelné) a tímhle heslem se snažím řídit taky ![]()
Člověka občas ve slabší chvilce přepadnou pochybnosti, ale asi jediné, co můžu, je nechat teď věcem volný průběh a uvidíme.![]()
Skye No, hezky pěkně ![]()
Skye Nechci působit návodně, ale já jsem vždy radši litovala toho co jsem udělala, než toho co jsem neudělala
boží přísup!
Skye no když je to takhle, tak to abyste ne nešli nekam sami dva, ale abyste vubec nesli.. Z kazdy společnosti se dá vytratit, takze jestli jste sami nebo ne, je dost jedno. No máš to těžký, pokud nechceš nic měnit, on taky ne a nechcete mit oba jen nezavaznou bokovku,tak to bude boj.
Skye Nechci působit návodně, ale já jsem vždy radši litovala toho co jsem udělala, než toho co jsem neudělala
myslím, že to mám opačně. Ale morální a jiné zásady mi nedovolily se chovat přes.
Tak Betty To není nutný aplikovat kontra morálce, kterou má teda BTW právo mít nastavenou každej jinak.
Mutziputzi vidis a ja mela za to, ze moralka je jen jedna. svedomi, to je jina..
viktorka_od splavu kdo nastavuje morálku ve vztahu?
Souhlasím. A Skye držím palce, ať se to nějak rozšmodrchá.
Ostatně není to tak dlouho, co tu psala jiná přispěvatelka (jméno si nepamatuju) s něčím podobným (zadaná se zamilovala do kolegy). Zajímalo by mě, jak to dopadlo.
Každopádně stát se to může každému.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí