Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. května 2019 15:56

Lama_z_Lana 

Na to fakt kašli, nic dobrýho z toho nekouká, akorát další a další akce, který si budeš vyčítat. Využívá tě a to nemáš zapotřebí. Koukej po jiných.  

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. května 2019 18:12

dynda ja koukam furt, ale jsem hrozny tele, no

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. května 2019 18:38

Lama_z_Lana 

Koukej, někdy to holt trvá no.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. května 2019 22:09

Lama_z_Lana Nic není ztraceno. Já jsem svého manžela potkala asi 14 dní po rozchodu s podobným případem.  Dlouho jsem to řešila a když jsem to ukončila, tak se mi ulevilo. 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 26. května 2019 00:16

Lama_z_Lana to.je pritel? ja to z toho nepochopila.

Pust ho k vode, to s tim chces valcit cely zivot? Clovek je nekdy indisponovany, nemocny, potrebuje podrzet. Tady se fakt nedockas. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. května 2019 08:22

continuitynoo..pritel ne

No proste jak se jedna o muzsky, tak jsem uplne pitoma

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 26. května 2019 08:39

Lama_z_Lana aha, tak jsem to pochopila spravne. pokud je to jeden z party, plati, co jsem psala vyse. Vycitani celkem nic neresi, to v parte rozvrkoci i meho jinak hodneho a empatickeho muze. chce to akci. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. května 2019 08:48

continuity jasny. Vycitky, to ja nedelam - nasadim si pokerface a ono to mezitim nejak vysumi. Navic mam ted i  legalni "vymluvu", proc nikam nechodit (musum se ucit, haha) a co oci nevidi...

Ja jsem se proste vcera uz tak strasne vytocila, proto tady ten vylev

Offline Skye
příspěvků moje polička 26. května 2019 09:59

No už mám pár dní nutkání to někam napsat, pač nikomu ze svého okolí to říct nemůžu... a když se tady zrovna řeší ta morální kocovina...

Asi takhle, mám velmi dobrého kamaráda, který mě vždycky přitahoval i fyzicky. Ale byla jsem prostě srovnaná s tím, že nikdy k ničemu nedojde, nezkoušela jsem ho nijak "balit" ani nic podobného. Občas prostě člověk popustí uzdu fantasii a to je tak vše. Akorát po několika pivech minulý týden vyšlo najevo, že to vlastně od první sekundy, co mě uviděl, bylo oboustranné

A co teď? (řečnická otázka)

Oba máme vztah, shodujeme se v tom, že na tom nechceme nic měnit. Jenže zábrany padly a vůbec netuším, jak tohle ukočírujeme. To abychom už nikdy nikam nešli jenom sami dva...

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 26. května 2019 10:17

Skye teď to bude o to těžší, když oba víte..

Nevyhledavat příležitosti, zamknout fantazii. 

Co se má stát se stane.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 10:48

Skye Nechci působit návodně, ale já jsem vždy radši litovala toho co jsem udělala, než toho co jsem neudělala

Offline Skye
příspěvků moje polička 26. května 2019 11:15

Dadoo Ono už se stalo vlastně všechno, co se mohlo stát... nechtěla jsem to psát nijak explicitně, no...

Mutziputzi To zas ne, já ničeho nelituju (až si připadám provinile za to, jak málo provinile se cítím, jestli je to pochopitelné) a tímhle heslem se snažím řídit taky

Člověka občas ve slabší chvilce přepadnou pochybnosti, ale asi jediné, co můžu, je nechat teď věcem volný průběh a uvidíme.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. května 2019 11:28

Skye No, hezky pěkně

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 26. května 2019 11:54
Reakce na Mutziputzi:

Skye Nechci působit návodně, ale já jsem vždy radši litovala toho co jsem udělala, než toho co jsem neudělala

boží přísup!

Offline stes
9319 příspěvků moje polička 26. května 2019 13:08

Skye no když je to takhle, tak to abyste ne nešli nekam sami dva, ale abyste vubec nesli.. Z kazdy společnosti se dá vytratit, takze jestli jste sami nebo ne, je dost jedno. No máš to těžký, pokud nechceš nic měnit, on taky ne a nechcete mit oba jen nezavaznou bokovku,tak to bude boj. 

Offline Tak Betty
6162 příspěvků moje polička 26. května 2019 13:44
Reakce na Mutziputzi:

​myslím, že to mám opačně. Ale  morální a jiné zásady mi nedovolily se chovat přes.

20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 13:56

Tak Betty To není nutný aplikovat kontra morálce, kterou má teda BTW právo mít nastavenou každej jinak.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 26. května 2019 13:59

Mutziputzi vidis a ja mela za to, ze moralka je jen jedna. svedomi, to je jina..

20970 příspěvků moje polička 26. května 2019 14:04

viktorka_od splavu kdo nastavuje morálku ve vztahu?

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 26. května 2019 15:05
Reakce na Mutziputzi:

​Souhlasím. A Skye držím palce, ať se to nějak rozšmodrchá.

Ostatně není to tak dlouho, co tu psala jiná přispěvatelka (jméno si nepamatuju) s něčím podobným (zadaná se zamilovala do kolegy). Zajímalo by mě, jak to dopadlo. Každopádně stát se to může každému.