Já teda bych doporucila i zaplatit si psychologa, jako fakt ta možnost na nekoho vyklopit vsechno jak to stojí a leží je někdy fakt vyloženě k nezaplacení
Přiznání
Potrefenáhusa no a to v takto krízovej situáci je tiež dobrý tip.
Môžeš trikrát hádať, ako vznikajú parfémové fóra...
Inak, čo sa takýchto záujmov týka, z vlastnej skúsenosti odporúčam ďalšie štúdium, kurzy atď. v daných záležitostiach, ani nie možno kvôli vedomostiam, ak keď aj to je radosť získavať nové, ale predovšetkým tá možnosť pravidelne to riešiť s ľuďmi, ktorých presne toto tiež zaujíma je na nezaplatenie.
Anebo nedali by se nejaci kamaradi potkat skrz Internet? My tady mame meetup.com, coz je skvela vec, tam se lide potkavaji podle zajmu - ja jsem pred lety, kdyz jsem byla jeste na bakalarskem, zila na takovem snobskem predmesti Chicaga, kde bylo hrozne tezke najit si kamarady, protoze vetsina obyvatel byli bohati, bili, zenati Americane s detmi, se kterymi jsme ja a muj byvaly nemeli nic spolecneho. A ve skole byl zase problem v tom, ze vetsina spoluzaku byla decka, ktera zila na kolejich, zatimco ja jsem byla starsi dama, ktera zila s pritelem, a protoze ke studiu jeste na plny uvazek pracovala, tak nemela na nejake skolni parby cas. No a diky tomu meetupu jsem zjistila, ze mame ve meste skupinu "zacinajicich spisovatelu", ktera se schazi jednou tydne v knihkupectvi v kavarne. Tak jsem tam sla a bylo to super, a trebaze uz je to pres deset let, tak se schazime dodnes (i kdyz uz ne jednou tydne). Neco podobneho v CR nefunguje?
Potrefenáhusa můj psycholog se jmenuje tofiffee ![]()
![]()
Jiná Realita ale ten je dosť vyťažený aj s kolegyňou nutellou ![]()
Aha, tu užívá manžel rovnou z gastrobalení. Znamená to něco, kromě toho, že je hrozně na sladký?
slniecko v mém dnešním případě je už z větší půlky doslova vytěžený
další konzultaci jsem si dnes už nemohla dovolit ![]()
Jiná Realita
ty to zvladnes
![]()
MP Marge v Praze kdysi takhle fungoval XING, jednou měsíčně jsme organizovali setkání, bylo to hodně mezinárodní a moc fajn lidi... teď už to bohužel dlouho spí, ale třeba se v regionech něco taky najde...
Já to svedu na tchýni, ta je taky tajně na sladký
Ale je skvělá.
dynda schvaluje sa ![]()
Právě jsem shlédla hodinový dokument Jasmina & Rytmus naše svatba ![]()
jak to napsal otec: je to jen něco. neskutečná zrůda, neumím si představit, co prožívají nejen příbuzní oběti, ale i příbuzní, zejména rodiče, toho něčeho. neumím si představit, že bych měla takového bratra.
blbý je, že se obávám, že nedostane doživotí.
Jiná Realita Já jsem to snad ani neměla číst, normálně tady brečím, strašný.
Garfie pro mě je to jedna z nejstrašnějších kauz, co vůbec pamatuju. taky mě to zasáhlo.
Jiná Realita to je hrozny
Jiná Realita Strasny...
Jiná Realita rozkliknuti si necham radsi az na rano...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí