Přiznání
Mrs.Robinson aha, dík!
Kokoska No muj tatka jel v tehle vedrech za nami na koupaliste na kole a pritel to okomentoval slovy, ze je zblblej z te Tour:-D Tata dojel, horce litoval a okomentoval to uplne stejne.
Karja jo, to znám, na silnici asfaltový bubliny a my do kopce na kole... ale to asi tenkrát takhle příšerný vedro přece jen nebylo.
Kokoska Noo, u nas zas tak desne neni, v Praze bych jezdit nechtela. Zrovna vcera jsem se vecer divala na pocasi a rozdil byl plnych 10 stupnu! Takze my se aspon ochladime pres noc a poradne vyvetrame;-)
Karja Ách, to se máte, my máme právě teď otevřená okna dokořán a nic moc teda. Ještě k tomu se nemůžu zbavit dojmu, že s tím lehkým, nicotným vánkem se mi ložnice zanáší stavebním prachem zvenku ![]()
Mohučanka Joo, vy ,,mate,, ty dvere:-D. Hele tak my si vcera zabouchli koupelnu, jeste nebyly zpet poradne namontovane kliky, zavrelo se omylem a zapadl tam ten zobacek...takze jsme byli 24 hodin bez koupelny a ty nove zrekonstruovane dvere se rozsekaly nejakou bruskou:-D. No jenze horsi je, ze ja mam ted docela strach, ze jak se v tom vrtalo, tak se to nekde zase takhle podela a jako zabouchnu se ja od ditete a bude hotovo. Nam uz se to totiz trikrat stalo (sice behem 20 let), ale nahoda je svine, takze vim, ze to neni, navic s ohledem na to rozvrtani, nemozne!
Karja já bydlím papírově sice v Praze, ale de facto kousek za městem, takže tu máme taky líp. Větrat se teď večer dá docela dobře a k ránu s otevřeným oknem mi bylo skoro chladno.
Já se dneska zabouchla na verandě, ale dítě bylo naštěstí se mnou.
Jako dělníci dneska ten otvor zvětšili a ničím ho nezakryli, kocour může volně procházet...
bohužel dneska zmizeli nepozorovaně, zítra jim k tomu něco řeknu.
Mohučanka No tohle je takove ,,zabouchnuti,, ze musi prijit na radu tvrda sila. Na spravne strane to lze vyrazit, na spatne bohuzel musi prijit na radu nejake naradi. Nas takhle jednou vytahoval soused.
Jo a ke kocourovi, my mame doma fejkovou kocku!!!Vypada skoro jako nase, jen je to kocour a je takovej hnusnejsi a proste porad u nas oxiduje na zahrade. Ale vcera jsem nejak nechala na moment otevrene dvere, mama prisla v noci z prace a v kuchyni na ni cekala tahleta fejkova kocka!
Karja no na nás fejkova kočka čeká furt, už ani nemáme pocit, ze je fejková
jinak u nás je o dva stupně teplejc než v Praze, dneska to bylo naprosto strašný, koupat jsme se byli teď vecer a voda je teda skoro varici!
Karja fejková kočka ![]()
Potrefenáhusa No, na nas takhle taky jedna cekavala a pak se nastehovala, ale nevypadala stejne. Tahle je stejna, ale je tak mnohem hnusnejsi, dcera si ji obcas plete a tata se me ptal proc nasi kocce sundavam furt ten blesi obojek.. Ale tuhle rozhodne nechceme a asi I neci je.
Karja k nám chodí tak jednou za půl roku taky dost přesná kopie a radost z nej taky nemáme, protože nám vzdycky zechcije celej sklep, je teda krasnej, velkej zrzavej, ale nekastrovanej (tím bych začala...ale ten taky určitě něčí je)
:-D:-D Potrefenáhusa Zechcije celej sklep:-D!No ja tu kdysi psala, jak jsme bojovali s takovym fakt hnusnym, hnusnym kocourem a on nas stejne prevezl, protoze nam chcipnul v kotelne a jeste tak provokativne natazenej!
Karja no ale chudáček!!!
Karja
já vím, že chudák kocour, ale zdechnout vám natruc v kotelně, to si dovolil moc!
Ja chapu ze kdyz uz mi decko usne na plazi na dece, ze nemam pravo ocekavat ohleduplnost okoli, ale doprcic ty italsky haranty a jejich rodice bych ubezdusila!
eště jednou v nejbližších dnech uslyšim "smatrítě, sabáka", a stane se něco vošklivýho!
![]()
uff, trochu se mi ulevilo - voni ty zpovědnice fakt měly něco do sebe...
RoSa ty jsi jela na Hůrku? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí