Jiná Realita Vubec chudak, on uz hodne let presluhoval a proste nam to fakt natrel, nasral nas naposledy on, ne my jeho!
Přiznání
Karja odešel jako king!
Snažím se ty stupidní obludy nevnímat, ale je to těžký... ![]()

domenica já myslela, že už jsou zakázaný? ![]()
Bowle akoze tyranie zvierat? ![]()
Janulik03 no mám dojem, že už na to udělali nějakou vyhlášku/zákaz... jakože praha není lunapark nebo co... četla jsem to na idnesu. je to hnus.
Bowle naposledy som mala fakt silny pocit ze do prahy prijela pout
Janulik03 je to strašný, strašný, strašný
na Staromáku stojej 4 vedle sebe plus krtek (toho blicího smajla si tam domyslete)
moora no a když prokličkuješ tenhle zvěřinec, tak tě sejme jedoucí pípa plná řvoucích lidí anebo turista na ekolobrndě, kterej má na chodníku samozřejmě prednost..
Zřeba se v tom ti pitomci teď uvařej a bude klid.
dynda Já se obávám, že ti ksindlové, co to provozují, mají otroků svolných k uvaření, nevyčerpatelné množství.
Sweet Potato zrovna jsme si ty plyšáky ve středu prohlížely s barbucha a zkoumaly jsme, jestli nemaj na prdeli nějakej větráček
A mají? Jako ten lední medvěd, ten musí trpět hrozně ![]()
dynda neměly jsme dalekohled! jen pár nápadů, co by se jim do toho větráčku dalo strčit ![]()
Rachejtle!
hele jeee

Taky jsme je okoukli, postavali jsme chvili vedle radnice a bavily se pohledem na dzina, motorkare a jeste jednoho, lidi se s nima fotili jak o dusi ale ze by jim hodili do misky prispevek to ne. Krtek i medved teda des, jeden se produciroval i na vaclavaku.
moora
Zřeba se v tom ti pitomci teď uvařej a bude klid.
mne rikala kolegyne, ze z nich videla vylezat decka
, venku medveda obihala matka, ktera vsechno zajistovala. V kazde noze jedno dite.
Jako eště bych přežila krtka, i když ho z duše nesnášim... ale co má s Prahou společnýho panda a medvěd?! Jsme snad v Pekingu nebo v Moskvě?! (to snad musel vymyslet Zeman todleto)
Ovšem turisti, co se s nima fotěj, zřejmě vědí kulový.
Budem muset uspořádat trestnou výpravu... dáme si předtim u Zelený žáby pár kousků na kuráž a pude to samo! ![]()
barbucha Úplně to vidím, neohrožená barbucha proti hradbě plyšů, v očích svit, v ruce ohnivý meč, vlas vlaje ve větru
You shall not pass!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí