Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. března 2020 18:03

Sweet Potato vysoka skola podnikatelska se specialnim durazem na komunikaci se zakazniky!

jinx mam pocit, ze tohle bude jeste prdel

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. března 2020 18:39
Reakce na Lama_z_Lana:

Asi mi ta karantena leze na mozek. Priznam se, jak me ty VIP normalne vubec nezerou, tak teda jako velky GP hltam kauzicku kolem Hrabonely

​Kde kde kde? Na jejím IG?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 24. března 2020 18:44

MP Merihlena.slevakova

Offline Sweet Potato
40493 příspěvků moje polička 24. března 2020 19:00

Lama_z_Lana 
https://www.extra.cz/dluznice-nela-slovakova-vraci-uder-nemuzu-za-hloupe-kravky-ktere-si-neumi-otevrit-e-mail

Fakt dost dobrý. Prodali jsme víc roušek, než jsme měli na skladu. To se může stát.

Offline letfenixa
10905 příspěvků moje polička 25. března 2020 09:18

už druhýkrát učím v pyžame

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. března 2020 14:13

letfenixa Takže se nedržíte toho super moudrého doporučení, které se teď všude objevuje, že se máte na práci z domova obléct jako do práce? :-D

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 25. března 2020 14:31

Zina 

Hele mně se to docela líbí... jak je člověk doma, tak by měl tendenci lehce zahnívat...

Ale zároveň mi tyhle úvahy pijou krev, páč já musim do práce každej den

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 25. března 2020 14:52
Reakce na letfenixa:

​to je ale totální úpadek

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 25. března 2020 14:53

barbucha Mně to přijde pitomý, jako jo, z pyžama vylézt je asi dobrý, ale nasazovat si kravatu, jako je to vypodobněný na těch doprovodných fotkách, mi přijde trochu přes čáru.

Offline eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 25. března 2020 15:27
Reakce na letfenixa:

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 25. března 2020 15:52

Můj tchán kdysi dávno, už je třicet let po smrti chodil v košili a kalhotách i doma. Býval ředitel úřadu. Až na starý kolena když se přestěhovali do baráku a šel něco dělat, tak si vzal montérky. No často to nebylo. Typickej úředník.

Offline Korsičanka blogger
13493 příspěvků moje polička 25. března 2020 16:29

Musím se tu přiznat, jak jsem blbá. Trochu to svádím na nemoc a pandemii, ale JSEM FAKT BLBÁ. 

Stěžuju si v dezinfekčním vlákně na brněnské pošťačky, jak neumí doručit zásilku a přitom napíšu místo Zahradníkova ul.  - Zahradnická. No, nemám už odejít do louky???

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 25. března 2020 16:48

Tak Betty Můj dědeček natáčel na magneťák svatební blahopřání pro známé, byl už v té době dost nemocný a nemohl jet na svatbu. Oblékl si na ten proslov oblek  a pak se zase převlékl do pyžama a vlezl do postele...

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. března 2020 16:49
Reakce na Tak Betty:

třicet let po smrti chodil v košili a kalhotách i doma

​taky se mi nechce drbat s čárkama, ale tady to je fakt vtipný:DDD

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 25. března 2020 16:57

Korsičanka ja zas svoji blbost svadim na nevyspani, mladsi dite chce mliko o pulnoci, ve tri a v sest, uz tri mesice to trva...Pak prileze druhe dite a den zacina. Chodim tu jak namesicna a jsem rada, ze nemusim moc pouzivat hlavu - to je moje priznani;) 

A dalsi priznani je, ze asi zaciname "social distancing" dodrzovat i doma - ze mam muze poznam jen podle toho, ze ze sporaku zmizi jidlo

(Neni to koronou, muze za to asi detsky rev a moje pobryndane teplaky...). 

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 25. března 2020 17:00

viktorka_od splavu jo byla jsem si toho vědoma už když jsem to napsala. 

Offline Korsičanka blogger
13493 příspěvků moje polička 25. března 2020 17:06

Gatita Mluvíš mi z duše. My se taky nějak přestali díky mým nočním nevolnostem objímat i ve dne, když se doma míjíme. Muž stále opravuje nějaké promítací přístroje, piluje, lepí, pájí a já poletuji kolem, vařím, peru, předčítám mu ze zdejších vláken a pod. On si brumlá něco, že se to zas nějak podělalo, ten stroj....a já se naštvu a odjedu na kole ven a na slunci telefonuju s dětmi a kámoškami,  abych se nezcvokla.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. března 2020 17:49

Korsičanka To předčítání dělám taky. Dneska jsem manželovi říkala, že má být rád, že mu vyberu jen důležité a zajímavé věci.

Gatita Je to určitě jen blbý den, zase to přejde. To období, kdy jsou děti malé, je asi nejtežší v manželství nebo partnerství. Ty máš spoustu starostí a i když se snažíš, tak děti ubírají energii dělat něco jiného. Taky myslím, že málo chlapů je nastavených trávit s malým dítětem moc času. Večer a víkend stačí. Teď je to celé dny v karanténě a je to o to víc jednotvárné, takže náročné pro všechny mnohem víc.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 25. března 2020 18:12

Korsičanka Haha, ty dvě si pletu taky a pritom mam jednu z nich hned pod nosem. A pak ještě Gorkého a Grohova, to už je pro me úplný bermudsky obdélník. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. března 2020 18:13
Reakce na Krehutka:

Gorkého a Grohova, to už je pro me úplný bermudsky obdélník. 

zato jsem doteď netušila, že v Brně nějakou Zahradnickou ulici máme, takže Zahradníkovu si s ničím nepletu.. zatím