Sweet Potato vysoka skola podnikatelska se specialnim durazem na komunikaci se zakazniky! ![]()
jinx mam pocit, ze tohle bude jeste prdel ![]()
Sweet Potato vysoka skola podnikatelska se specialnim durazem na komunikaci se zakazniky! ![]()
jinx mam pocit, ze tohle bude jeste prdel ![]()
Asi mi ta karantena leze na mozek. Priznam se, jak me ty VIP normalne vubec nezerou, tak teda jako velky GP hltam kauzicku kolem Hrabonely
Kde kde kde? Na jejím IG?
MP Merihlena.slevakova ![]()
Lama_z_Lana
https://www.extra.cz/dluznice-nela-slovakova-vraci-uder-nemuzu-za-hloupe-kravky-ktere-si-neumi-otevrit-e-mail
Fakt dost dobrý. Prodali jsme víc roušek, než jsme měli na skladu. To se může stát.
už druhýkrát učím v pyžame
letfenixa Takže se nedržíte toho super moudrého doporučení, které se teď všude objevuje, že se máte na práci z domova obléct jako do práce? :-D
Hele mně se to docela líbí... jak je člověk doma, tak by měl tendenci lehce zahnívat...
Ale zároveň mi tyhle úvahy pijou krev, páč já musim do práce každej den ![]()
barbucha Mně to přijde pitomý, jako jo, z pyžama vylézt je asi dobrý, ale nasazovat si kravatu, jako je to vypodobněný na těch doprovodných fotkách, mi přijde trochu přes čáru.
Můj tchán kdysi dávno, už je třicet let po smrti chodil v košili a kalhotách i doma. Býval ředitel úřadu. Až na starý kolena když se přestěhovali do baráku a šel něco dělat, tak si vzal montérky. No často to nebylo. Typickej úředník.
Musím se tu přiznat, jak jsem blbá. Trochu to svádím na nemoc a pandemii, ale JSEM FAKT BLBÁ.
Stěžuju si v dezinfekčním vlákně na brněnské pošťačky, jak neumí doručit zásilku a přitom napíšu místo Zahradníkova ul. - Zahradnická. No, nemám už odejít do louky???![]()
![]()
![]()
Tak Betty Můj dědeček natáčel na magneťák svatební blahopřání pro známé, byl už v té době dost nemocný a nemohl jet na svatbu. Oblékl si na ten proslov oblek
a pak se zase převlékl do pyžama a vlezl do postele...
třicet let po smrti chodil v košili a kalhotách i doma
taky se mi nechce drbat s čárkama, ale tady to je fakt vtipný:DDD
Korsičanka ja zas svoji blbost svadim na nevyspani, mladsi dite chce mliko o pulnoci, ve tri a v sest, uz tri mesice to trva...Pak prileze druhe dite a den zacina. Chodim tu jak namesicna a jsem rada, ze nemusim moc pouzivat hlavu - to je moje priznani;)
A dalsi priznani je, ze asi zaciname "social distancing" dodrzovat i doma - ze mam muze poznam jen podle toho, ze ze sporaku zmizi jidlo![]()
(Neni to koronou, muze za to asi detsky rev a moje pobryndane teplaky...).
viktorka_od splavu jo byla jsem si toho vědoma už když jsem to napsala.
Gatita Mluvíš mi z duše. My se taky nějak přestali díky mým nočním nevolnostem objímat i ve dne, když se doma míjíme. Muž stále opravuje nějaké promítací přístroje, piluje, lepí, pájí a já poletuji kolem, vařím, peru, předčítám mu ze zdejších vláken a pod. On si brumlá něco, že se to zas nějak podělalo, ten stroj....a já se naštvu a odjedu na kole ven a na slunci telefonuju s dětmi a kámoškami, abych se nezcvokla.
Korsičanka To předčítání dělám taky
. Dneska jsem manželovi říkala, že má být rád, že mu vyberu jen důležité a zajímavé věci.![]()
Gatita Je to určitě jen blbý den, zase to přejde
. To období, kdy jsou děti malé, je asi nejtežší v manželství nebo partnerství. Ty máš spoustu starostí a i když se snažíš, tak děti ubírají energii dělat něco jiného. Taky myslím, že málo chlapů je nastavených trávit s malým dítětem moc času. Večer a víkend stačí. Teď je to celé dny v karanténě a je to o to víc jednotvárné, takže náročné pro všechny mnohem víc.
Korsičanka Haha, ty dvě si pletu taky a pritom mam jednu z nich hned pod nosem. A pak ještě Gorkého a Grohova, to už je pro me úplný bermudsky obdélník.
Gorkého a Grohova, to už je pro me úplný bermudsky obdélník.
![]()
zato jsem doteď netušila, že v Brně nějakou Zahradnickou ulici máme, takže Zahradníkovu si s ničím nepletu.. zatím![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.