paktofonika jo, jsou super. Krasne maso, vyborne uzeniny a syry, ochotni prodavaci. Syn je tam stamgast :), chodime tam po Sokole na parek v rohliku.
Přiznání
Prosím vás, tydle Košíky, Rohlíky... v naší zákopance jsme hozený vlkům napospas, obec je i mimo trasu rozvozu nejbližší pizzérie (10 km). Myslim, že na bezohlednost lidí pojdem. Byla jsem v takovým maličkým Kubíku pro zapomenutý kvasnice, u pokladny stála ženská, chrchlala, roušku měla staženou pod nosem a vyprávěla, že se bojí, aby to neměla nějaký komplikovaný. Juchů. Nezmohla jsem se na nic, né že by to něco řešilo. Doufám, že měla obyčejnej kašel. Nejhorší byl přístup personálu. "Nojo, Blážo, to je doba teď. Za chvíli to máme tady."
Jsem už trochu vycukaná asi.
Lamicka Tak aspoň že sme na to spoločne prišli. Proste ma to nenapadlo googliť. :)
Renusatko Fiction To musím říct, že jsem byla ráda, že do ortopedický ambulance mýho otce chodí teď tak 15 % lidí. Asi fakt jen ti, kteří mají od krční páteře závratě nebo nemůžou dodechnout, což obojí znám a je to hnus, život neohrožující, ale těžko snesitelnej. Běžný zhroucený kancelářský krysy s bolestí zad nebo lidi s bolavejma kolenama z různejch skákacích sportů se drží doma
paktofonika a scukovou skupinu bys někde v okolí nenašla?
(a kterej to byl řezník, co jel v tý aféře s polskym masem?)

Gellnerova u nás na konci světa jsou všichni důslední! roušku nosí každý strejc, prodavačky prodejnu polévaji desinfekcí a lidi bez něčeho na hubě by nepochybně vystrkaly vidlema.
dzizisketa uz jsem zavedla opatreni, tak snad se mi ty krivky nezvetsej moc dramaticky!![]()
Gellnerova Ach jo.
Přiznávám, že mě z těch roušek švihne. Krátký pobyt venku je ok, ale teď, jak je zima a ještě tu svítí sluníčko, neustále mi teče z nosu, takže se jak zloduch rozhlížím a potají utírám nos. A denně odpoledne chodím se psem na 2 h, na louku, tam si jí, pokud tam zrovna nikdo není dávám na bradu a teď po týdnu koukám na obličej a mám z toho nějakej lišej a doma nic na zahojení, uá![]()
mě se v tom fakt blbě dýchá, a jak nemůžu dýchat, tak chytám paniku... prostě nic moc no, snad si trochu zvyknu a bude to lepší. navíc se mi mlží brýle, i když jsem si tam zabudovala dratek. moc teda nevychazim. což bylo teda asi cílem cvičení, takže to funguje. uvidíme, jak to bude v práci, jdu na chvíli ve středu, to tam budu sama. pak od pondělí do středy, a to nás bude víc....
AprilTwelve Mně se tayk dýchá blbě, ale ještě víc mi vadí, že mi rouška hrozně rychle provlhne, dneska po 20 minutách už byla durch. Někde jsem četla, že když provlhne, má se vyměnit, tak to u mě by znamenalo měnit po 15 minutách. Jak jsem normálně na chození venku závislá, tak nemít psy, už asi nechodím ven vůbec.
a nezkouseli jste nekdo tu rychlorousku z papirove uterky? to by se asi dalo menit a vyhazovat furt![]()
Zina Přesně, já se teď aspoň vyhejbám těm krátkejm venčen. za to pak lezu odpoledne s mokrym hadrem na ksichtě dvě hodiny (a roušky mám dvě, takže výměna nehrozí). Teď jsem si obličej vyčistila, namazala olejem a jsem už hodinu rudá jak rak, já budu tu roušku muset nosit ještě půl roku po tom, co se toho svinstva (snad) zbavíme![]()
viktorka_od splavu Nezkoušela, ale asi tomu dám šanci, s tímhle se mi fakt funguje blbě.
Zu Hlavně dneska jak na tu navlhlou roušku foukalo, tak jsem myslela, že mi omrzne nos.
brrr tjo kdyby mrzlo doopravdy, tak to by bylo vážně o zdraví!
brrr jak bylo tepleji, tak jsem s rouskou fungovala v pohode, jak se ted ochladilo, tak mi zvlhla a byla hned studena :(
a nezkouseli jste nekdo tu rychlorousku z papirove uterky? to by se asi dalo menit a vyhazovat furt
Jsou fajn, ale ne ven do vlhka, natož deště.
viktorka_od splavu No, tady bylo ráno 5 pod a za celý den to vylezlo jen lehce nad nulu. Ani nemusím moc mluvit a mokré to mám stejně. Házet lopatou nebo rýt znamená, že jsem do 5 minut udušená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí