paktofonika On to ten rohlík premium nevytrhne, maso nekupuju, ale se zeleninou to tam není žádná sláva,2/3 toho, co chci, je vyžrané, a kvalita toho, co zbývá, je taková vrtkavá. Já třeba bez zeleniny být nemůžu, takže ji objednavam ve světe bedýnek, většinou jednou za týden. S čím mám trochu problém, je maso pr psy, protože část běžně kupuju v běžných obchodech a tam je toho teď málo, takže to nechci vykupovat lidem, co to mají pro lidi.
Přiznání
Pinot Noir No, někdy je to neuvěřitelný. Lidi mají často pocit, že se jich TO netýká, jak kdyby přestali přemýšlet ..
Zina Tak ja si nesťažujem, ze by sme nemali čo jest, len som chcela vedieť, či je na to nejaký trik, keď všetci nakupujú a mne to nejde. A to som týždeň čakala, kým to mäso vôbec naskladnia. Ale tak kúpim inde, čo už. U psov je asi dobre, ze pred 2 mesiacmi prešli na granule...
Fiction Jo a ty seš ptala na ten můj zub, že? Musí mi vyměnit výplň, což teď nelze, takže dobře čistit a vydržet. Jsem ráda, že jsem jela, vypadá to sice, že zbytečně, ale mě to psychicky uklidnilo, na RTG nic, bála jsem se zánětu. Takže dobrý ;)
Fiction my se ted kousli, ze behem karanteny omezime vychazeni na minimum. Ja jsem na materske, muz ma home office, tak kdyz tu moznost mame, jsme teda predpisove zalezli. V kamennem obchode jsem byla naposledy koncem unora. Snazim se objednavat online, brat i pro rodice, aby nikam moc nelezli, planovat a vyuzivat jidlo do mrte. Kez by to necemu pomohlo, beru to jako prispevek k plossi krivce nakazenych![]()
paktofonika myslim, že trik je v tom, že koupíš to, co je - s bonusem, že do toho krámu nemusíš
paktofonika Trik nemám, nebo asi ten, vzít jen takové maso, které ti to předem objednat dovolí. Jak říkám, zlepšila jsem se v plánování a využití surovin, nevařím holt z kuřecích prsou, ale z krkovice, jater, hovězí podle mě, pokud mají, lze nakoupit dost předem, vydrží obvykle dlouho.
Gatita přesně tak ![]()
paktofonika nam to taky moc nejde. Hrozne mi trva naplnit kosik, je to dost vyzrane nebo je tam ten problem s cerstvymi vecmi (expiracemi) a vyberem slotu. Fakt u toho trpim, zda se mi to dost neefektivni, a to mame nejaky ten lepsi ucet.
Potrefenáhusa Pinot Noir Gatita Nevadí. Ako som písala, to nie je sťažnosť, hladom nepomrieme, i keď mne ide to plánovanie dosť ťažko, bola som zvyknutá nakupovať často, podľa aktuálnej potreby.
paktofonika pak bud kupovat co maji nebo zkusit reznika v okoli. My tu mame 2 super reznictvi, co prodavaji navakuovane maso, takze toho koupim hodne a pak z toho postupne varim.
Pinot Noir taky jsem vylepsila logistiku a planovani jidelnicku ![]()
paktofonika No já ses tím taky trochu peru, ale už jsem se zlepšila, ty cedule vyprodáno mě naučily. Co je horší, že jak jsme oba doma a vařím skoro denně, tak se ukázalo, že dohromady vařím asi tak 6 jídel, když jsem vařila max. 2x do týdne, tak to nebylo poznat, ale teď vyšla holá pravda najevo :-D.
Pinot Noir Zub super!
Lamicka No v blízkosti mám asi dvoch, z toho jeden bol zahrnutý v afére s poľským mäsom a radšej by som podporila nejakú farmu...
Gatita Pinot Noir Právě mi přijde, že mladší lidi jsou teď zodpovědnější. Starší si pořád myslí, že se jich to netýká. Jasně, že ne všichni, ale u nás je to denně z 60 lidí tak 25, co říkají kolegyně. Když si někdo volá a omlouvá se, tak jsou to mladší. Přitom si myslím, že i v té televizi to je pořád dokola.
Renusatko a nemůžete nějak omezit provoz, nebo vedení nechce? Pooperační kontrolu na kožním jsem s tátou absolvovala s tím, že další se odsouvá - za 14 dní mám poslat mail, jak to pokračuje, a vidět ho chtějí za měsíc, protože jedou jen nejnutnější věci.
Zina haha presne, musela som zalovit vo vodach internetu pre nove recepty
KokoskaOmezený provoz je, ale zase chápu majitelku, že zavření nařízené nemá a výplaty bude muset z něčeho dát. Pokud lidi chodí, tak se to snaží držet, přesouvá je, aby se nepotkávali v čekárně, starším se to i snaží rozmluvit, ale zakázat jim to taky úplně nemůže a telefon na každého nemáme, omezuje personál a pracuje sama. Je to složité určitě. A když vidím, že pomůcky nejsou ani v nemocnicích, tak si myslím, že ani s tím nemůže nic extra teď dělat. Taky výhled karantény není týden.
paktofonika ja myslela, ze jsi nekde na P5, tam neni nikdo, kdo bere od farmare? Nebo nejake sklizeno? To je pak naprd. Taky nerada chodim do beznych reznictvi. Nejradsi mam Meatpoint, ti prave dodavaji i rohliku a pak do masny, co bere od farmaru.
Lamicka Ja som sa teraz pozrela, že z Rohlíku kupujem od Meatpoint a oni sú na P6 ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí