A mě by zajímalo, jak se orientují lidi ve Zlíně na třídě Tomáše Bati, když vede přes celý Zlín.
Přiznání
paktofonika A Čimice znáš?![]()
Garfie Hlavne ze jsem nemusela cestou navigovat ![]()
Kdyz jsme kdysi jezdili autem poFrancii, zvorala jsem to tolikrat, ze manzel jednou zahnul automaticky na opacnou stranu, nez jsem mu rekla. A ono to moje nasmerovani bylo zrovna nahodou dobre ![]()
Panská a Panenská.
A Tupolevova a Iľjušinova....
slniecko Edisonova, Morseova, Ampérova, Ohmova, Wattova a další, vse v jedne male oblasti v Petrovicích. Takze "on tam bydli v jedny ulici, neco spolecnyho s fyzikou to ma..."
Kokoska tohle je zlo, celý zahradní město, podobně vršovice
moora a vyborny je i Sporilov: Severni, Severozapadni, Severovychodni, Jihozapadni atd., vse I, II, III az snad X. Kdysi jsem se tam nejak zamotala autem, myslela jsem, ze jsem se zblaznila.
Potrefenáhusa stačí si zapamatovat Jede v Ječný, a Žitná je prostě ta druhá...
K tomu pletení měst.. Švagr dělá v mezinárodní firmě a tam mají bezva zvyk pojmenovávat zasedačky po městech. A jednou jel do Benátek do zasedačky Mnichov a v Benátkách zjistil, že má být v Mnichově v zasedačce Benátky :))
Kokoska někde kolem Petrovic je nějaká malá čtvrť, kterou jsme jednou projížděli, a tam jsou všechny ulice pojmenované po houbách! Naštěstí jsme tam nic nehledali, já navigovala podle google mapy, a řezali jsme se smíchy...
moora na Zahr mi nesahejte
bydlela tam babička a znám díky tomu spoustu kytiček ![]()
Mohučanka Já to znám jako v Ječný ječí tramvaje, kdežto v Žitný nejsou žádný.
bram Tak to je dokonalý! :D
V jedný firmě, co znám, pojmenovávají zasedačky po víně. Nejlepší je ovšem sklepmistr.![]()
Len v Žitný žádný, to je dobrý! To neznám...
Mohučanka Už to tu myslím psal někdo výš.![]()
bram pardon, ale ![]()
Kokoska jo, spořilov je fakt hardcore
Mohučanka v žitný žádný, to bych možná mohla udržet....chvíli
Vršovice jako původně místní zvládám v pohodě, Zahraďák a ten Spořilov jsou horší
Mohučanka taky uz se me nekdo ptal na Bedlovou, no nevedela jeem.
Potrefenáhusa a ta zrada, když je pak kyjevská v dejvicích!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí