711990 klidne se ptej, mne to nevadi. negativni je dite, ktere ted v unoru nestovice nemelo. podle hygienicky to bud chyti nebo to prodelalo jako prvni. Uvidime pri dalsim testu, jak na tom budeme, testovat budou zase vsechny 4. Skoda, ze nezjistuji protilatky.
Přiznání
Lamicka aaaha. No zajimavy. Drzim palce at to je brzo za vama!
711990 diky :)
Sweet Potato Magráta paktofonika Manžel ju priviezol, jej dnešné narodeniny sme oslávili spolu vonku pri stole, maminka teda ďalej od stola. Bola šťastná
, my tiež. Krásny deň. Ale nechcela zostať u nás, povedala, že tento deň ju posilnil na viac dní, pookriala, poprechádzala sa, nadýchala sa jari.Toto boli tuším najkrajšie narodeniny, stačí tak málo....
milacka to je krásné ![]()
Taky jsme dnes tak byli u rodičů. Jsme třetí týden doma, teď už skoro 14 dní nakupujeme hlavně přes Rohlík. Seděli jsme na zahradě dál od sebe, ale bez roušek. Předpokládám, že jsme zdraví a i tak jsme byli opatrní. Nakonec jsme se bavili i s bráchou, švagrovou a neteřema, z bezpečné vzdálenosti. Říkala jsem si, jak dlouho tohle vydrží, protože ti starší lidé snáší izolaci ještě hůř než my.
milacka to je dobře že jí to pomohlo ![]()
Renusatko Hele na tohle mi odpovedela kamaradka, ze je potreba se vidat s rodinou, protoze to jeste dlouho potrva. Neco na tom bude, davat pozor jen na ty stare a nemocne a samozrejme se nevolibavat, dbat na hygienu a pak uz zadny kamaradsofty.
Karja Já si přesně říkám, že do teď jsme se s nikým jiným nevídali, tak můžem k těm rodičům. Bohužel se nám teď už začalo potulovat venku děcko
, tak už to budem opakovat i venku jedině s rouškou. Doma už ho neudržím. Sice tvrdí, že vše dodržuje, ale dohled nemám.
Lamicka prajem vám, nech to zvládnete čo s najmenšími príznakmi! Držte sa!
letfenixa dekujeme!
Lamicka to je fakt pitomý, že nezjišťují protilátky
. Držte se!
Takhle se setkat si myslím, že je v pohodě. U nás nemožné, protože tříleté dítě bychom neudrželi od babičky :-(
dynda u nás taky nemožné, za prvé ten tvůj důvod, za druhé se 300 km nedá jet s dětmi na otočku. Potřebujeme tam přespat. Je mi to strašně líto, moji rodiče přijdou o kus jejich dětství :(
Renusatko My ted takovou formou chceme oslavit synovy narozeniny. Na velke zahrade, v rozestupech :-) a s casti rodiny za plotem. Jen tam maji byt tri male deti, ktere se miluji a jeste se nevidely, tak to nevim, jak udrzet...
A pak mi nepridal clanek v Lidovkach, ktery prave pred takovymi akcemi varuje...
Něco podobného jsme zažili teď o víkendu, na zahradě x metrů rozestupy, dva stoly ... celkem neplánovně, bylo to fajn. Ale celou dobu tak příjemně pofukovalo, tak jsem si říkala, že ta kapénka taky doletí kousek dál a stopro bezpečné to asi není. Ale už mám přesně takový ten pocit, že někde už prostě musíme udělat čáru a naučit se nějak "normálně" fungovat.
Jo a dítě sice babičce nadšeně zamávalo (taky jsem se bála kontaktu), ale pak už ho zajímaly akorát slepice a krtkův dort ![]()
Lamicka Držim palce, nech ste opäť v poriadku a zdraví.
Jo a dítě sice babičce nadšeně zamávalo (taky jsem se bála kontaktu), ale pak už ho zajímaly akorát slepice a krtkův dort
Babička bola aj tak šťastná jeho aj vašou prítomnosťou. Pri obmedzených sociálnych kontaktoch sa tešíme aj z mála.
Jenze podle me presne tyto akce slouzi v soucasne dobe k prenosu. Staci jeden bez priznakovy. To delsi vysedavani sice s rozestupem. Moznost nakazy se zvysuje. O vikendu jsem projela okolo satelitu v nasem meste a v kazdem tretim dome se grilovalo, posedavalo v poctu cca 10- 15 lidi.
Moje deti me rodice nevideli od poloviny ledna (nemoce a pak korona). Maji zakaz setkat se i s bratranci. A i s kamaradkou, o ktere vim, ze fakt nechodi nikam stejne jako my.
To to proboha nemuzete jeste chvili vydrzet. A pise to nekdo, kdo toho ma plne zuby a byl by pro uvolneni regulace a promoreni populace.
Beru to tady jako "inteligentnejsi" skupinu ale kdyz vodim, ze se to nedodrzuje tu, tak co ti slabsi?
Candance přiznám se, že to vidím stejně. Přijde mi to nezodpovědné. My jsme z toho taky špatní. Neviděli jsme se (krom pár setkání na pár minut) s našimi od Vánoc. Naplánovanou jsme měli velikou, společnou oslavu narozenin (s babičkou, které je 88let).Všem se nám stýská. Ale prostě si jen voláme. Těším se až to skončí. Ale teď jsme všichni "v izolaci". Myslím si, že se to vydržet dá, i když je to těžký.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí