viktorka_od splavu Co? To logo,nebo ta...ehmmm...
VIP zjevy
rozarka lasturka?![]()
tv Spíš bez toho "K" už je to velká holka ![]()
rozarka no ze je velka, to vidime, ze jo!![]()
To MUSÍ bejt domalovaný! ![]()
Ten Slezáček, to má být vtipný? Mně je z toho spíš na blití.
Tak rozhodne urazil vymarske ohare, coz od nej neni hezke ![]()
Pinot Noir to bude jako ten Deníček moderního fotra (nebo jak se to..) z toho se všichni vyvracej smíchy, mně z toho bylo trapně, když mi to kolegyně předčítala..
Dekuju! Konecne nekdo!!! Ja jsem tohle materske tema nevyhledavala ani kdyz u me bylo aktualni, ale tohle mi samozrejme neuniklo, pac tisice rehtajicich se smajliku na fb a... zbytek uz jsi napsala.![]()
Luna Vidis, a ja jak nemam deti, tak podobne blogy vubec nevyhledavam, a Denicek se mi dostal do ruky uplne nahodou a rehtala jsem se u toho jako blazen - sto lidi, sto chuti, no ![]()
Pinot Noir Ja se priznam, ze mi temer jakekoli popisovani rodicaku nebo vychovy deti prijde dementni. Vtipy typu haha, vylil jsem nocnik s obsahem na persan po dedovi...
no nic, jsem zaujata.![]()
MP Marge vymarraci jsou skveli, kamarad jednoho ma a nikdy si nestezoval, zeby se mu zabehl. Ale taky je na nej hodne doslednej.
continuity Kamaradka v Praze ma fenu a je to fakt uzasnej pes
Ale je teda vycepovana - kamaradka s ni chodi na hony i na vystavy, no tak se cuba holt musi umet chovat! (A jako Kristelova FAKT nevypada ani trochu
)
Nevím jesti už tu byla Bára

Tak Betty Chichi ![]()
Tak Betty fuj
Tak Betty v tomto veku už človek zabúda na iné veci...jedna podprsenka hore-dole...
Mne ta Safarova prijde mladsi verze Vondrackove.....![]()

Zarinya
, Šafářová se mi líbí ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.