Mutziputzi mne teda to oblečenie pripomína figuríny v obchodoch s matrážou. Tak naaranžujú látky na figuríny nejako podobne. Nevyzerá to zle, len je to také nedotiahnuté.
VIP zjevy
Janulik03 tohle vypadá jako tenká tričkovina ušitá švadlenkou začátečnicí... Což je takový divný kontrast s celkově promyšlenou dokonalou imagí Kim - plastikami, makeupem, celým týmem neustále za zadkem.
Mutziputzi Tak to se tak rika, ze jako nejlip vypadas od prirody...To zname.
Mne se ted taky libi a ma na tehle fotce hezky ramena.
Stará Stanová Kůže Jí prd sleduješ co jí oblíká manža, viď![]()
Vypada dobre, jen me rusi ty “silhajici” prsa.
Mutziputzi tak si dejte bacha ![]()
Mutziputzi Kačka s frajerem zaměstnává půlku republiky, chichi. Chce s nim v klidu žit život, chacha, mame peči o jejich finance, chuchu
Mutziputzi Me se libi, tady teda ne makeup a hadry, ale jinak jo. Jak ma na insta ty nudes skrz nejakou posahanou vonavku, tak ty jsou super.
Mutziputzi Mně se Kim v obličeji teď líbí, ale ten megazadek... no nic, nechci vířit x-krát ohrané téma.
cinkja čo nevidno, je dobré ![]()
Královna Pařížské už je taky dobrá stará vražda

Mutziputzi no je načase, aby konečně ubrala. ještě rok dva zpátky se daly zavřít obě oči, ale toto je fakt moc ![]()
Hele a co má Nesvadbová za účes? Pokaždé když ji teď vidím, vypadá, jako by měla vzadu rychlý culík do sprchy, nebo na úklid doma, je to takové podivné....
A když si teda teď prohlížím to foto, Kotvaldová má neuvěřitelně dlouhé prsty na nohou!! Normálně by s nima mohla hrát na piano!
Hele a co má Nesvadbová za účes? Pokaždé když ji teď vidím, vypadá, jako by měla vzadu rychlý culík do sprchy, nebo na úklid doma, je to takové podivné....
A když si teda teď prohlížím to foto, Kotvaldová má neuvěřitelně dlouhé prsty na nohou!! Normálně by s nima mohla hrát na piano!
prej hrát na piano ![]()
![]()
![]()
a Nesvatbová má tenhle účas už určitě deset let, tenkrát to byl nějaká proměna v rámci Elle/HB a jí to holt vydrželo na furt
Kotvalová děs běs. Vzhled holčičky
Ty dlouhý napletený chrouny k tomu ošklivýmu, opálenýmu a tvrdými obličeji jsou hnusný. Strašně mi připomíná Rolincovou nebo R. jí, to je jedno. Stejně ušitý obličeje. Nesvadbová má účes x let beze změny a žádná hitparáda to tedy není.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje