Anička dušička Já myslím, že dráždí hlavně ta veřejná sebeprezentace, zvlášť, když je toho moc.
VIP zjevy
Anička dušička mně to neva, až na tu propagaci halucinogenních drog
Nie som si istá, či je propagáciou zmienka o tom, že niekto niečo užil. Ale dobre, povedzme, že by sa o tomto (aspoň v médiach) nehovorilo - bolo by to potom v poriadku?
(Myslím, že sa zhodneme na tom, že zmazať zo všeobecného povedomia samotnú existenciu akýchkoľvek drog je tak trochu mission impossible.)
Anička dušička Ja bych si to jako dite takhle urcila, kdyby to slo. Treba kdyby nemluvila verejne o svy frnde aspon, nejsem jinak narocna
Rozumiem, to mi dáva zmysel, ďakujem.
Anička dušička mne na tom nevadi vlastne nic, kazdeho boj. Jen me uviduje, jak nekdo setrvava v necem, co zrejme neni efektivni a nikam to nevede. Jinak nejake Bali a domaci vyuka aspol, to me nechava ledove klidnou.
Potrefenáhusa moje sestrenice odjela s manzelem na ayahuasku do Jizni Ameriky. Desi me to doted. Ale ta teda ma fakt trauma ke zpracovani, ale timhle to asi nevyresi no:-/ kazdopadne od ty doby ji jeblo uz uplne a radsi se s ni nevidame.
Ale třeba nechce, aby cokoliv někam vedlo, no.
Anička dušička Já myslím, že dráždí hlavně ta veřejná sebeprezentace, zvlášť, když je toho moc.
Neviem toho moc o fungovaní bulváru, ale predpokladám, že konkrétne v tomto prípade to asi nebude tak, že by Houdová posielala nejaké svoje fotografie a komentáre do novín. Zrejme ju novinári oslovujú na základe toho, čo o sebe (a svojich aktivitách) píše na Instagrame (a možno ešte na iných sociálnych médiach, neviem).
Alebo (ako v tomto článku, ktorý vyššie linkla stes) len z IG stiahnu Houdovej fotky a komentáre a napíšu "výživný" článok s rôznymi (aj podprahovými) "hodnoteniami". Viď (napr.) posledný odstavec toho článku, kde je "nenápadne" naznačené, o čom sú asi tak Houdovej kurzy.
Proste si myslím, že Houdová (a iní "alternatívci") robia to, čo robí aj x iných ("bežných") ľudí (píšu o sebe na internet) (čiže verejne sa sebaprezentujú) a nikto nie je povinný čokoľvek z toho sledovať.
Anička dušička mne na tom nevadi vlastne nic, kazdeho boj. Jen me uviduje, jak nekdo setrvava v necem, co zrejme neni efektivni a nikam to nevede. Jinak nejake Bali a domaci vyuka aspol, to me nechava ledove klidnou.
Toto s tou neefektivitou a zotrvávaním je zaujímavý jav a vidím to u mnohých ľudí, pričom väčšina z nich o akúkoľvek alternatívu ani neškrkla.
Minimálně doufám, že se o děti stará někdo, kdo není pod vlivem, když je ona na ayahuaskové ceremonii. Že jsou děti na Bali a učí se doma by mi vůbec nevadilo, to bych brala taky hned, nacto stačí sebrat odvahu. Jen prostě z ní mám pocit, že je dost labilní, že před něčím utíká, pro děti nic moc konstelace, ať už jsou kdekoliv.
v mých kruzích ty psychedelika hrozně jedou teď a ayahuasca asi nejvíc. nějak si na to nedovedu udělat obecný názor. kamarádka po ayahuasce přestala kalit - ze dne na den a bez nějakých "obtíží", recidiv apod. (a to předtím jela první ligu), kamarád to bere jako zajímavý rozšířený vizuální zážitek - a ostatní zase tak neznám, abych věděla co a proč. možná bych to čistě ze zvědavosti zkusila, kdyby se kvůli tomu nemuselo jezdit do nějakejch primitivních podmínek s divnejma ezo lidma okolo.
Me na tom trosku fascinuje, tak tyto typy, ktere by se zdalo, uz musi byt v totalnim zenovem klidu, porad zpracovavaji nejake traumata a furt nic.
No, když jsme se v jedné z jejich smířlivějších nálad odvážili na rodinné sešlosti zeptat na tohle mojí sestry, která taky absolvovala kdeco, od uzavřené cvičební skupiny (my jsme ti správní, kteří známe cestu) , přes rodinné konstelace, přes potní chýši Jaroslava Duška, a nejnověji jede v ženských kruzích , plus si teda paušálně předplácí homeopatku, tak odpověděla, že se na ní rodinné zázemí tak podepsalo, že to vyžaduje dlouhodobou práci na zlepšení, a kdyby tohle všechno nedělala, že by byla v ještě větších s..ehm, problémech, než je teď.
dynda Rozumiem.
Ale kedže nevieme, ako to má Houdová v hlave poukladané, či je alebo nie je labilná, či uteká alebo nie; ani nevieme, kto sa stará o deti v jej neprítomnosti a či má dotyčný čistý morálny profil; tak nám vlastne nezostáva nič iné, len dúfať, že je to v poriadku.
Tak, ako v to dúfame aj u x iných matiek a otcov (a poručníkov), ktorí vychovávajú iné deti (alebo x rôznych opatrovníkov, ktorí majú na starosti napr. nesvojprávne alebo nevládne osoby).
Ale tých zvyčajne nepodozrievame a nevravíme o nich, že to asi nie je dobrý nápad, že sa konkrétne oni o niekoho starajú.
Nechcem tu na nikoho nijako útočiť, len mi príde veľmi zaujímavé, ako v niektorých prípadoch (akokoľvek) odlišných ľudí ich okolie často skratkovito uvažuje.
(Jasne, tiež sa pri tom občas pristihnem
)
Zjistila jsem, že sociální sítě můžou sloužit mně, ne já jim. Dávkovat si pozornost, a klidně deaktivovat účet, kdykoliv chci, je ten nejlepší krok. Že nemusím číst, co nechci, a můžu se obklopovat jenom tím, co mám ráda. A věnovat se životu a jeho smyslu. Dceři a Tomášovi, který mně dal ten nejhezčí dárek. Přesadil mě do svého světa, kde existuje láska a důvěra, a já ten původní mohla nechat za zády,“ vyznala lásku partnerovi, který si momentálně odpykává trest za zločin zpronevěry a za sbíhající se zločin poškození cizích práv v plzeňské věznici na Borech.
„Naučil mě, že má smysl se bránit, protože můžete vyhrát i boje, o kterých vám všichni budou tvrdit, že jsou předem prohrané. Pár už jich za sebou máme,“ dodala Řepkova přítelkyně, která přidala pár rad do života.
...že by taky ayahuaska?
Zjistila jsem, že sociální sítě můžou sloužit mně, ne já jim. Dávkovat si pozornost, a klidně deaktivovat účet, kdykoliv chci, je ten nejlepší krok. Že nemusím číst, co nechci, a můžu se obklopovat jenom tím, co mám ráda. A věnovat se životu a jeho smyslu. Dceři a Tomášovi, který mně dal ten nejhezčí dárek. Přesadil mě do svého světa, kde existuje láska a důvěra, a já ten původní mohla nechat za zády,“ vyznala lásku partnerovi, který si momentálně odpykává trest za zločin zpronevěry a za sbíhající se zločin poškození cizích práv v plzeňské věznici na Borech.
„Naučil mě, že má smysl se bránit, protože můžete vyhrát i boje, o kterých vám všichni budou tvrdit, že jsou předem prohrané. Pár už jich za sebou máme,“ dodala Řepkova přítelkyně, která přidala pár rad do života.
...že by taky ayahuaska?
Buď ayahuaska nebo Miluška - láska nebo kombinace.
Možností je bohužel víc.
Je mi ouzko![]()

Mutziputzi Neboj, až budeš takové fotit ty, tak už bude teplo a budou bez kulicha ![]()
brrr ani ten svetr nebude treba
Candance A možná ani elasťáky ![]()
...že by taky ayahuaska?
Ja cetla tvuj prispevek, nedoslo mi, ze to na zacatku je citace, a zacala jsem se desit, co blbnes ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje