Catherinne taky si to mohla pověsit za prsa skříplý do zipu. Takže tohle je jeste ok, řekla bych ![]()
VIP zjevy
Chudák , chudák , tej teda bolo sudičkami nadelené ! Ešte, že si to asi neuvedomuje .
ona ale vypadala normalne, nez se jo stalo to vychrtnutí

Ty jo a já ten z Dráčika s rozbitym zipem vyhodila minulý týden do popelnice, mohla jsem jí ho poslat! Říkala jsem si, uplně nová taška sice, ale bez zipu, to je nepoužitelný...no a mohla jsem mít top.
Karja Upcyklovaný top! ![]()
Sweet Potato kreativní ona je, o tom zadna. Ale je to takovej jednoduchej cíl, na kterém se shodneme vsechny. To taková Kynychova....diskuze na x stran, z toho vetsina totalne OT![]()
Sweet Potato Koukám, že naše oblíbenkyně si vyrazila na výlet do Prahy!!!
Třeba sem taky chodí ![]()
![]()
Catherinne Taky mě napadlo, jak jí to drží na těle.
baltik No tak to je mazec. Ale fakt kreativní, vlastně můžu říct, že tenhle model mě fakt pobavil, má u mě bod! ![]()
Ručičky jak hůlčičky a ta velká hlava nad tím ![]()
Ona vypadá blbě i když je aspoň částečně zakrytá. "Kreativita" za každou cenu to nezachrání.
Já myslela, že už se rozjela akce zpátky do školy ![]()
Včera jsme byli s manželem na večeři v Bruxx a muž říká: hele přišel nějakej nabušenej vémola ve zlatu. Já říkám: to je Vémola!
Fotky v bulváru mu dost svědčí. ![]()
Včera jsme byli s manželem na večeři v Bruxx a muž říká: hele přišel nějakej nabušenej vémola ve zlatu. Já říkám: to je Vémola!
![]()
![]()
Vémola je příšernej. Si nedokážu představit kolik by mi musel denně sypat, abych tu šilhavou hroudu snesla. A ještě kdyby promluvil
Ty jeho ženský jsou světice! ![]()
barbucha a ještě se kvůli němu pomalu znetvořej![]()
barbucha to má nejakú novú? Už nie je s Lelou?
No já se obávám že je to naopak - ony se znetvořej dřív: aby pak nějakýho toho Vémolu (a jeho šrajtofli) utrhly!
barbucha hm...to asi jo....kačer a kozy jako záruka dobrého bydla, dokud pán nezačne hledat novej plast
Ono je všetkého do času, Vemolovi tie prachy už asi dochádzajú . Vlastne nechápem, ako je možné, že si žije na tak vysokej nohe, a predpokladám, že ho tie dlhy raz poriadne dobehnu, veď aj na tú kauciu si musel požičať .
Blanka tohle je věc nebo úkaz,co nechápu. To rádoby žití na vysoké noze a pak se neco stane a ukáže se, že serebrita byla zadlužena az po uši. Tuhle zemřela nějaká taková na Slovensku a exekuce, dluhy...atd. Ovsem na IG královna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY