Kokoska souhlasim, taky se mi snad poprve libila. Asi proto, ze ji nelezly prsa a nemela rozparek az do pasu
VIP zjevy
razorblade :-) mne ty šaty nijak zázračné nepřišly, ale zas u ní mám ten standard tak nízko, ze když udrží prsa, rozkrok a zadek pod látkou, tleskám.
Krehutka Šaty se mi líbí, ale ona už si není moc podobná ![]()
Pomaly mníšsky hábit na Verešovú, Pištejka je povestná čipkami, údajne mali šaty aj úctyhodnú váhu, páčia sa aj mne.
Krásné šaty.
Verešová to nechala zcela na návrhářce (říká v článku) a vypadá výborně. Nikde jí nic neleze
Pinot Noir A proč by si nebyla podobná? Tohle je přes 4 roky stará fotka a nevidím nějaké extra rozdíly.

viktorka_od splavu kdo je teta Katerina?
Zarinya teta Katerina ze Saturnina, hrala ji Synková
viktorka_od splavu jsem si to teda pustila a není to žádná tragedie, i nějaké vrásky jsem zahlídla...
Krehutka viktorka_od splavu diky.Mne to video na seznamu s Veresovou nejde totiz spustit,vlastne zadny videa od tama.
Kokoska já ji teda vůbec nesleduju ale fakt vypadala původně takhle?

Zarinya tak to je škoda:-) já si to pustila až teď a fakt jsem se zasmála, vypadá to jako nějaká parodie.
viktorka_od splavu vždyť tak vypadá stále, ne? 15 nebo kolik let stará fotka, jinak velký rozdíl nevidím.
Kokoska Mně právě připadá, že na té fotce s dětma je jinej člověk než na fotkách v šatech. Nevědět, že je to ona, nepoznám ji.
viktorka_od splavu ja myslim, ze je skoda, ze byva zmalovana jako kraslice. Kamaradka s ni studovala a rikala, ze byla prirozene krasna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí