VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 24. května 2017 15:46
Reakce na Camp_L:

To je vtipny,jeste moderator v tom radiu pracuje?

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 24. května 2017 15:48

Za propuštění Straky ručí odborné lékařské posudky. Pokud si to správně pamatuji, tak prodělal kastraci a neměl by být nebezpečný. Pro mne je vraždění pro peníze závažnější než vražda na základě psychické úchylky. I když nevěřím, že by Kajínek se teď k nájemným vraždám vrátil, měl ještě sedět. jeho amnestie je neobhajitelná. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. května 2017 16:20
Reakce na Malvin:

s ohledem na to, kolik psychopatů s dobrozdáním od psychiatra vraždilo hned po propuštění v poslední době, mi rozhodně přijde jako horší soused ten psychopat než kájínek (nehájím kájínka, jde mi jen o srovnání - kájínek by byl mimochodem jako hrozný soused teď hlavně proto, že by jeho byt byl neustále v obležení novinářů). prý bezpečného prý uzdraveného blázna bych se bála.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 24. května 2017 16:30
Reakce na Jiná Realita:

s ohledem na to, kolik psychopatů s dobrozdáním od psychiatra vraždilo hned po propuštění v poslední době, mi rozhodně přijde jako horší soused ten psychopat než kájínek (nehájím kájínka, jde mi jen o srovnání - kájínek by byl mimochodem jako hrozný soused teď hlavně proto, že by jeho byt byl neustále v obležení novinářů). prý bezpečného prý uzdraveného blázna bych se bála.

Tomuhle se říká hatespeech. Duševní nemoce jsou nemoce jako fyzické, některé (vy)léčitelné, některé ne.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 24. května 2017 16:32
Reakce na Jiná Realita:

Za vraždící psychopati ručí lékaři. Podle mne by u nich mělo fungovat, že budou mít čip/náramek a pokud nepřijdou na kontrolu nebo opustí vymezené území, tak je okamžitě zatkne policie a opět zavřou. Obecně bych pro domácí vězení byla v mnoha případech. Trest vězení za ublížení/smrt z nedbalosti je často příliš tvrdý. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. května 2017 16:33
Reakce na Jiná Realita:

tak, tak, tiež by som sa podstatne viac bála psychopata, ktorý vraždí, pretože musí, ako nájomného vraha, ktorý zavraždí toho, za koho vraždu mu zaplatia.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 24. května 2017 16:34
Reakce na Jiná Realita:

K Strakovi: jeho deviace byla sexuálního rázu. Po kastraci by mělo toto odpadnout. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. května 2017 16:37
Reakce na dzizisketa:

to bylo zjednodušení, předpokládám, že každý ví, o čem mluvím, včetně vás.

mě vůbec nezajímá, jestli propuštěný vrah s jakoukoli duševní diagnózou zabíjí edit: znovu jako vyléčitelný nebo nevyléčitelný.

mě zajímá, že zabíjí a že za to není většinou nikdo nijak postižen.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. května 2017 16:44
Reakce na Malvin:

"by mělo"?

to je dost podstatné, zda napíšete "odpadne" a myslíte to tak a víte, že to tak je, nebo tam dáte onen podmiňovací způsob.

já si myslím, na základě zcela reálných případů, že tam vždy zůstává onen podmiňovací...psychiatrie není exaktní věda a žádný psychiatr by si neměl vzít na svědomí další život jen proto, že ten pocit má. 

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 24. května 2017 17:27
Reakce na Malvin:

Bohužel nemáte pravdu, právě jeho vyšetřovatel upozorňoval na jiný případ, kdy vykastrovaný muž napadl a zabil další ženu. Straka si navíc trest odseděl téměř celý, k tomu lékaři určitě přihlédli. Jako mladistvý byl odsouzený jen na deset let, díky amnestii šel domů jen o málo dřív. Vysoká inteligence, zjevná psychopatologie a sklony k drogové závislosti.....Pokud už bych si musela vybrat, beru za souseda raději Kajínka, zvlášť když má nějaké zázemí do života (rodinu, peníze), na rozdíl od Straky, kterého se zřekli rodiče. 

Pokud mluvíte o obhajitelnosti, je pro mě jeho amnestie úplně stejně, možná víc, neobhajitelná jako ta pro Kajínka. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 24. května 2017 17:32
Reakce na Garfie:

Malvin Kastrace by sice částečně pomoct měla, ale ve Strakově případu je klíčová operace mozku, kterou ale mohl odmítnout a taky odmítl. To je ten důvod, proč by měl být za mřížemi.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 24. května 2017 17:38
Reakce na Emerald:

jj, přesně. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 24. května 2017 18:28
Reakce na Isca:

To, že  někdo je schopen pro prachy zabíjet, je taky snad určitý defekt psychiky. 

přesně. nedělám si iluze, že když je někdo schopný promyšleně zabít jiného člověka, tak to neudělá když mu za to nikdo nezaplatí... třeba obtížného souseda nebo nevěrnou ženu. snadné řešení, které by "normálního" člověka nenapadlo resp třeba napadlo ale prostě by to neuskutečnil.

Online Ounz
20538 příspěvků moje polička 24. května 2017 18:35

No teda, ale oba tady ti pánové sou spíš extrémy, nejčastěji se (myslím) vraždí v afektu..a rodinný příslušníci navzájem.

49376 příspěvků moje polička 24. května 2017 18:36
Reakce na Ounz:

to já vím, a za to myslím doživotí není a asi ani by být nemělo, což teda dává (mně) smysl

edit: chci tím jen říct, že člověk co někoho v afektu praští/bodne a zabije to už nemusí víckrát zopakovat i když ho zas někdo naštve (pokud toho lituje atd), kdežto ten kdo zabíjel promyšleně, v takových situacích ani v afektu být nemusí, prostě toho člověka "odstraní" ne za prachy ale jen tak, že ho štval. teda nejsu psycholog... možná se mýlím?

Online Ounz
20538 příspěvků moje polička 24. května 2017 18:38

No, doživotí je výmečnej trest ne? Nedává se jen tak někomu..ale ono i takovejch 20 let a víc..

Online Ounz
20538 příspěvků moje polička 24. května 2017 18:41

No já myslím, že nájemnej vrah v afektu rozhodně není, ale jako profesionální najemnej vrah. Taky ale operuju jen se svojí dojmologií..

49376 příspěvků moje polička 24. května 2017 20:25
Reakce na Ounz:

jj to nejsme ve sporu

Online Ounz
20538 příspěvků moje polička 24. května 2017 20:37
Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 25. května 2017 10:16
Reakce na Ounz:

prej dost častej nástroj domácí vraždy je žehlička....

a slyšela jsem teda od někoho, kdo byl vystavenej domácímu násilí, že plánoval vraždu manžela a žádný v afektu, ale bylo to dlouhodobý chladnokrevný plánování (nakonec se jim povedlo rozvést a manžel přežil)