Tak urcite ![]()
VIP zjevy
Ten taky umim
Mně by stačil den samozřejmě, spíš pár hodin vlastně.
ja bych ztroskotala hned na zacatku, nemam ani rohypnol natoz heroin:D
Tak to je ten nejmensi problem
Mně by stačil den samozřejmě, spíš pár hodin vlastně.
Ale to prece kazdymu. Partner/ ka je vzdy prvni podezrely ![]()
Já bych oběť hodila do vápna.
No tak to snad přehodnotim ne? Rohypnol na předpis, heroin někde shánět, to tahání zmrzlýho nebožtíka taky neni úplně easy a nehlučný, krájet zmrzlýho dobrý a rozkrájenýho do mrazáku než ho sjedu spálit a drtit na chatu či jak, aby mi neroztál, všechno nechá stopy krve na vercajku, šmarjá tohle je školáckej mord teda!![]()
já bych ho otrávila a hodila do mraveniště, které bych si pro ten účel vybudovala na tajném místě. kosti bych potom spálila
Jak řekl jeden známý (dokonce v tyrkysu): Coffee. Because you can't start every day with a murder.
to je moc slozity. nejlepsi je nekoho vystrcit z okna a hodit za nim kybl s hadrem :D
Rohypnol na predpis? Ale no taaaak ( samozrejme to nemusi byt rohypnol, za hodinu v Roxy mam nepreberny mnozstvi jakyhokoliv svinstva) jedinej problem je s tou krvi, ale to se pak prave musi osefovat v zime a ostrou pilkou na kovy, samozrejme bych pak musela i vyndat na terase dlazdice a dulkane uklidit, ale hodinu v aute a v pytlech to vydrzi nerozmrnout, nesmis si zatopit no. Uz zmizelo takovych lidi ze tohle uz musel stopro nekdo aplikovat.
To neni zadna jistota pokud nebude plachtit 8 pater
K tomuto snadnému a nekomplikovanému plánu si dovolím podotknout, že Rohypnol už se spoustu let nevyrábí. Tak leda vybrakovat prababičce archivní lékárničku ![]()
alebo to potom ešte skúsiť na Dextera :-)

No vida! Diky za info
ja bych asi primarne stejne hledala neco co neni moc horky nebo tak, aby mi obet jeste nenalozila za hnusny kafe ![]()
Ta káva je nějaká stuchlá, kde's ji koupila?
ice
Já bych navrhovala otravu oběti muchomůrkou zelenou. Ve smaženici nic nepozná ![]()
Královsky se bavím, jen pokračujete, člověk nikdy neví, co se mu bude v životě hodit :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí