Včera umřel James Bond, sis nevšimla? ![]()
VIP zjevy
Kdyby odkrouh burese...![]()
to skutecne nevim, ale neriskovala bych to. najemny vrah je kategorie ktera mezi lidi nepatri. zakon to myslim reflektuje zcela spravne a v tomto pripade vyjimky nejsou na miste. milost za neumyslne ciny souhlas, toto ne.
A copak ja nekde tvrdim, ze je zuzo, ze dostal milost?
lepsi najemny vrah, nez clovek, kterej vrazdil na zaklade vlastniho dusevniho pohnuti nebo sadisticky uchylky. najemny vrah vrazdi pro penize, tech ma kajinek dost, nedovedu si predstavit, ze by riskoval svoji svobodu jen proto, aby se vratil k puvodni profesi.
Navic slusna spolecnost se odnetim svobody nemsti, nybrz napravuje, pokud lze, pokud nelze, izoluje.
Asi koukala na youtuberky, jak si stínují obličej
.
no vzdyt, izoluje.
Napravila prave ne, pesimisto![]()
haha
Já jsem dneska ráno v autě poslouchala nějaké regionální rádio a tam kauzu Kájínek taky řešeili. Moderátor říkal, že Zeman sliboval, že bude udílet milost jen v případě těžkého fyzického či psychického onemocnění a že jako (ten moderátor) nechápe, co se lidi čílí, vždyť pan prezident tuto podmínku očividně splňuje![]()
![]()
Ne že bych s propuštěním souhlasila, ale víc vrásek na čele mi dělá propuštěný spartakiádní vrah, zvlášť když vím, že bydlí poměrně nedaleko.
Čekáš ještě oživení spartakiád?
![]()
no já neřeším "co je víc", jen že s tím prostě nesouhlasím. a to je tak asi všecko co s tím můžu dělat, žejo:P
Ani ne :-) Ale vím, že vyšetřovatel Straky s jeho propuštěním nesouhlasil. A to z jiných důvodů, než že jeho trest byl opravdu neadekvátně krátký (odseděl si tuším 9 let?).
Jinak pochopitelně to není něco, čím bych se nějak zabývala, jen mi to tak přišlo ve srovnání s Kajínkem.
stwjny nazor mam i na toho straku, ja na prevychovu neverim. zkouset to jestli to nahodou vyjde se da u nejakych zlodejicku, kdyz to neklapne nic tak strasnyho se nestane, nic co by nas opravnovalo je drzet pod zamkem nafurt. chladnokrevny vrahy ovsem to je jina, pokud se nepovedlo tak prijde dalsi clovek o zivot... to mi pripada jako vysoka cena.
Straka je deviant, tam je náprava těžší z lékařského hlediska, Kajínek zabíjel pro prachy, který teď nepotřebuje a 23 let měl čas o tom přemýšlet, pochybuju, že došel k tomu, že to byl takovej džob a adrenalin, že se na to znova vrhne až ho Miloš pustí.
pro mě jsou neakceptovatelné podmínky, za kterých byl kájinek propuštěn - tedy milost, kterou si zeman honí předvolební body, popř. s tím možná vyšel trochu dřív, aby odvrátil pozornost od aféry babiš, ale osobně se společenské nebezpečnosti kájinka taky neobávám.
Edit: omylem jsem dala zmínit viktorku, ale myslela jsem spíš obecně
To, že někdo je schopen pro prachy zabíjet, je taky snad určitý defekt psychiky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí