Kokoska Tak ja nevim proc mate problem z definice extrahovat antickej ideal tela, fakt vas moc nechapu
VIP zjevy
Se mi zdá, že se tady hádáte spíš o zlatým řezu, symetrii a harmonii proporcí
No, nejste první ![]()
![]()
A ne, JLo nemá dokonalou postavu. Pokud tedy velkou prdel a nepoměrně krátký nohy nepovažujeme za dokonalý.
Mutziputzi protože když z definice Kalokagathie = ideál souladu tělesné a duševní vyváženosti a krásy (stručně řečeno) vynechám to duševní, tak už to není o principu kalokagathie. S tím mám problém. Když z jakékoli definice půlku vytrhnu, už to nedefinuje tu původní podstatu.
barbucha s poslední větou souhlasím a doufám, že kvůli zdejší diskuzi nebudu muset nastudovat teorii relativity a vznik vesmíru.
antickej ideal tela
chceš to?
(já to cca mám, kdyby to nestárlo a nezvětšovalo se to, tak pro mě to ideál je, ale nevim, jak pro tebe)

A já zas souhlasím s tvým předchozím příspěvkem. (i když, třeba má JLo tak krásnou duši, že tím vyrovná všechno!)
Když už jsme tak v tý vědecký rozpravě
tak já bych se třeba vůbec nezlobila, mít proporce Venuše Mélský! A přitom bych dneska byla za oplácanou mařenu...

Potrefenáhusa Tak není to špatný. Ale mělo by to mít víc končetin. ![]()
Kokoska proč? nemáš ukončenou třetí třídu zš? ![]()
Potrefenáhusa Pro me ne, pro me treba Kate Moss, ale to vam necpu, dokonaly spis nez JLo je to urcite
barbucha furt říkám, že jsem se narodila v blbým století.
stes mám, já jsem chodila na normální maloměstskou základku naštěstí.
No a takhle to vypadá oblečené

Mutziputzi nevim, no. Mně se líbila jako drzý postpubertální děvče, pak už ne

Ježišmarjá. Přímo na komoru! ![]()
JLo nemá dokonalý tělo (ve smyslu ideálních proporcí), souhlasím s Mutziputzi . Ale maká, nevzdává to, snaží se z toho vytěžit maximum. Vloni měla na ig narozeninovou fotku v plavkách, kdy byla fakt vysekaná, ale stejně to není ideál. Já jsem se v době studii dost nakreslila ženských aktů podle modelů a o proporcích něco vím, takže snad můžu soudit. Jak píše barbucha , krátký nohy ideál nebudou nikdy.
A kdybych si měla vybrat, tak bych v padesáti takovou postavu nechtěla.
dzizisketa jezis to je bozi:D a vracime se k tomu, co tady uz nekdo psal - ze v jedny vaze vypada dobre oblecenej a v druhy nahatej:D
dzizisketa tý spodní to vyloženě sekne
999 Že to dokonalá figura není, v tom se asi shodneme ve většině. Druhá věc je, že se to někomu líbí. To už by se rozporovat nemělo, prostě podle vkusu každého soudruha.
Asi všem se ale musí líbit, jak na sobě maká a jakou má fyzičku. Před tím klobouk dolů. A jako celek vypadá skvěle, zvlášt oblečená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí