continuity Věstonická venuše taky odpovídala
VIP zjevy
continuity já myslím, že zcela odpovídá, někde se prostě velký zadky líbí, tak jako nám ne.
Mutziputzi tak vidíš, někde zustal vkus stejný jako v paleolitu..vo co go?
Dokonalá třeba není, ale já bych takto byla v padesáti víc než spokojená.
stes tak pokud mi krví podepíšeš, že venuše měla dokonalý tělo, který bys sama moc ráda a hned to s ní měnila, smáznu hned rozdíl mezi vkusem a objektivní fyzickou a fyziologickou symetrií a "dokonalostí", která je každýmu jasná jak cca vypadá a že JLo to teda neni, všem se omluvim za svojí pomatenost a jedeme dál
Mutziputzi nenene, já to ani nikdy netvrdila
navíc mezi VV a JL přeci jenom vidím rozdíl
stes Tak potom se asi shodneme, že pokud je latino ideál velká prdel, jakože teda je to klasický klišé, co se tady traduje, a to legitimuje označení těla JLo za dokonalé, potom i Venuš byla dokonalá...to jenom jak mi tady bylo podsouváno, že projektuju do problematiky vlastní vkus...já právě ne![]()
Mutziputzi zrovna ženský u antických soch maj dost sloupovitý nohy, mohutný tělo, chybějící pas a malý prsa, nevim, no, jako jak posoudit, co je univerzálně dokonalý?
Tak třeba by pomohlo vrátit se do čtvrté třídy obecné a dát si tam vysvětlit rozdíl mezi symetrií a harmonií. A pak třeba na té třetí vysoké se dozvíš něco o kulturní podmíněnosti ideálu a dokonalosti.
Potrefenáhusa ok, tak jinak, je zde někdo, komu tělo JLo přijde dokonalý?
dzizisketa s tebou myslim debata smysl nemá, já si dam klidně pátou vysokou a ty si pěstuj ten sexy termoobal blahé paměti, nejsme za polárním kruhem, ale co už, tohle je taky individuální
By som sa tu aj vložila, ale asi budem za poučujucu?![]()
Prosím pekne, som si teda naštudovala čo je to kalokagathia (lebo som táák blbá že som to nevedela) a hlásim, že neviem, či to JL splna, lebo nepoznám jej dušu. ![]()
Janulik03 tak
Janulik03 A ty tela co tam pro ilustraci soupli mely zadek jako JLo?
Mutziputzi no ja som asi pozerala iný výklad ako ty. Ale mne sa jej telo páči, ale to si vedela ![]()
Je jistý, že ta soška VV opravdu měla znázorňovat ideál? Co když to nějaký zlomyslník uhnětl k posměchu, když parfumanii a módní peklo neměl?
Janulik03 Vyklad je myslim vsude stejnej, s dusi muj primer nema co delat, coz pisu potreti..a naposled![]()
Mutziputzi beriem na vedomie
Mutziputzi tak jste neměla zmiňovat kalokagathii, tím jste nás uvedla ve zmatek!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí