barbucha já si naivně představuju redaktory vogue jako šik lidi. ty vlasy, to je fakt běs.
Jé, takovej podobnej svetr jsem měla ve školce, jen byl propínací na knoflíky. No prosím, já už ve třech letech chodila oblíkaná jako redaktorka z Vogue
.
barbucha já si naivně představuju redaktory vogue jako šik lidi. ty vlasy, to je fakt běs.
Jé, takovej podobnej svetr jsem měla ve školce, jen byl propínací na knoflíky. No prosím, já už ve třech letech chodila oblíkaná jako redaktorka z Vogue
.
i kdyby to vyslovila nejkrásnější nejstylovější osmnáctka, nic by to nezměnilo na faktu, že ten výrok byl blbej.
No dyk neříkám nic jinýho ![]()
wendulka Já měla taky takovej svetr a pletla jsem si ho sama.
Vlnu jsme kupovali v Maďarsku. Byla to šílená umělina. Šedesátá léta.
ja jsem z tohohle vlakna tak zblbla, ze mam pocit, ze jsem dneska potkala Repku a Kristelovou... je mozny, ze by Repka nebyl v base, ale na vylete v Podkrkonosi? :D

Mutziputzi Tak ty hadry fakt nechapu. Ale v obličeji je furt tak hrozne pěkná ...
MP Meri Já bych i ty hadry pochopila, tu prdel fakt ale nee
Mutziputzi presne!
MP Meri pokud se jí někdo kouká na obličej ![]()
komentář pod článkem o tom, jak bude řepka bručet:
se nedivím, že má řepka dluhy a neplatil alimenty, když všecky dotace na řepku shrábnul babiš ![]()
MP Meri Já bych i ty hadry pochopila, tu prdel fakt ale nee
Ćasto som stretávala podobné zadkY na útlej postave v Amerike pred 5 rokmi, asi trend, tie čo som videla, boli evidentne zväčšované, mne to pripadalo až komické.
Nechutný.

Mutziputzi bozi ![]()
Mutziputzi výprodeje z roku...?
Mutziputzi to je z roku 2019?![]()
razorblade taky bych premejslela nebejt za nima Shazam![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.