Já jsem se s Sisou potkávala kdysi dávno, pak jsem ji dlouho neviděla... a teď ji nepoznávám.

Já jsem se s Sisou potkávala kdysi dávno, pak jsem ji dlouho neviděla... a teď ji nepoznávám.

domenica Vid, pritom typove dost zajimava vyrazna zenska. Skoda.
Přesně!
Mutziputzi haha preco nie, tie boty nevyzeraju zle
domenica nebe a dudy! Tahle zenska zrovna nema zapotrebi se vylepsovat... a ona se takhle tooo... nevim jak to rict slusne :D
Tak Sisa ale nikdy nebyla zrovna etalon vkusu... A to, že si teď může dovolit i versáče - a každej to musí vědět, taky moc nepomáhá ![]()
barbucha to je pravda,oblecena chodila vzdycky strasne a davat sem jen oblicej kdyz byla mlada asi neni uplne fer.Kazdej starne,nehlede na to,ze ta prvni fotka je i strasne nasvicena.
Jasně, každej stárne... zamyšlení na nad tím JAK spustila fotka ze křtu knihy, tak jsem zašla pro album...![]()
domenica nojo,to sem pochopila,ale pred kolika lety?![]()
Ani se neptej.
Ale zase, tu fotku jsem sem dávala ne proto, jak vypadá mladě, bez vrásek.
domenica
Tak Sisa ale nikdy nebyla zrovna etalon vkusu... A to, že si teď může dovolit i versáče - a každej to musí vědět, taky moc nepomáhá
Přesně. Přitom ten základ, fyzický dispozice, nejsou vůbec špatný ani teď.

domenica tak,ale pises,ze ji nepoznavas a ta druha fotka je 20let stara.![]()
ja hodnotim obleceni,to tedy vzdycky bylo kolotocarsky...a jeste ma paruku +20let...ne to se neda srovnavat.:-)
domenica skoda je toho vkusu na hadry,postavu mela vzdycky dobrou.
Ten kolotočářskej styl (hadry a líčení) se od tý doby dost posunul, nemívala to dřív tak moc, i když nepřehlédnutelná byla vždycky. Jj. škoda.
Přesně. Přitom ten základ, fyzický dispozice, nejsou vůbec špatný ani teď.
To nejsou. Promarněná příležitost... ne každá v jejích letech má ten základ tak dobrej. Škoda toho.
proc si tyhle dve hraji s detma v plavkach a podprsence?a jeste se u toho foti?a jeste to zverejni?
samy otazky....
tyhle dve jsou fakt peklo

Zarinya to je na základě výzvy Marie Doleželové jako reklama na její web nebo časopis či co...
Sofi ona je vyzvala at se vyfoti polonahy?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.