Zarinya A proč se obě tvářej jak chovanky ústavu pro choromyslné?
VIP zjevy
Sweet Potato ja nevim.![]()
na blesku pisou,ze fotka ke dni matek....
Zarinya Strašný, byť netuším, kdo to je. ![]()
whiskas zpevacka a herecka,ale nic si ztoho nedelej,ja je skoro taky neznam.Jen tu Krejcikovou(blondyna)ta uz se pomatla jak otehotnela a zasobovala strasnyma fotkama a ja si naivne myslela,ze to porodem skonci...evidentne ne.![]()
![]()
Zarinya Její kamarádky celebrity se měly “sexy” vyfotit doma v prádle jako reklama na minusmama.cz. Všechny vypadají šílene...
Zarinya Já se přiznám, že na M. Tomšovou mám dost slabost (znám ji jako zpěvačku a muzikálovou herečku z divadla, z TV ne), takže jsem u ní nespravedlivě tolerantní, ale todle teda obhájit nejde![]()
Sofi Jako že protipól k sexyfotkám vystajlovaných mamin? Aha, tak to bych chápala. (Viz můj post výše, haha) Ale stejně by nemusely takhle. Mne teda obecně derou i takový ty nainscenovaný fotky strhanejch matek, nečesandjch, nemytejch, s plínou přes rameno, dudlíkdm v puse...
Sofi aha diky za vysvetleni.
no i tak je to des.
Sweet Potato ja ji fakt neznam.
Těžký intošky přece, jako celá Doležalová.
Kašlou na povrchnost, páč hlavní je to duševno - který se nejlépe ukáže v plavkách nebo spodním prádle.
Zarinya Ježiš, to je teda otřesný ![]()
Zarinya Díky za rozšíření obzorů.![]()
Už jsem na to narazila včera, ale z mobilu mi ta fotka nějak nešla vložit, tak jsem ráda, že jste nebyly ochuzeny, protože to se vážně jen tak nevidí. A mám pocit, že jich je víc, ta, co jsem ji sem chtěla dát, byla ještě o něco horší, bych řekla. Aneta se tam totiž tvářila strašlivě sexy a o to to bylo děsivější.
Jsem jedina, kdo tam vidi recesi jo?
Mutziputzi Mimoradne s vami souhlasim :)
Mutziputzi taky myslim, ze to ma byt recese... vlastne jsem si dost jista:)
To bude neco a la celesta barber ![]()
Stejně jako si kecnout na beton ve skleníku v koktejlkách
Mně se to nelíbí ani jako recese, ani vtip.
Tak do soukromýho alba.
na recesi je to dost slaby, s celeste fakt neporovnatelny:-/Lilly_Ku
viktorka_od splavu Tak neni každej Celeste, žejo, ale docela mě překvapilo, že to tady většině připadá jako vážně myšlený, případně se záměrem vypadat sexy, jako ani jedno děvče neznam, ale to teda jsem si dost jistá, že to vážně ani sexy nemyslely.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí