Tak Betty no káčko je desny, jmeno jako takove, subjektivne samozrejme, krasne...
VIP zjevy
Tak mně to přijde děsně předpojatý, to tvrzení ‘potkal sem kdysi Marii a to byla děsná kráva, tak sou všechny Marie krávy’ jméno člověka neformuje podle mého názoru.
Ounz ze?
nolita no jako!
Luna Mikuláš se mi líbí. A Ferdinand je ![]()
Nedávno jsem nadepisovala dětská jména na svatební pozvánky - Anais, Basile, Tyrian, Bastien, Oskar, Hugo, Marian, Cyril
nellielovett akorát ferdinandovi bude každý říkat ferdo
mně se třeba docela líbí josef, ale stejně mu bude každý říkat pepo, což je naprosto příšerné.
Jiná Realita no to je mi právě jasný
Škoda tolika jmen..
já u holek nevím, ale kdyby se stal zázrak a někdy bych měla dítě, tak bych fakt chtěla, aby se kluk jmenoval tristan. ale nemohla bych si teda vzít nováka, no
jdu si prohlédnout nějakou německou seznamku
Tristan se mi odjakživa líbil... nakonec i Isolda
ale v našich podmínkách holt nepoužitelný, no. Škoda, že tak nemohli pojmenovat naše dvojčata ![]()
TTak tam u vás/nás se Josefovi říká Jožko, Jožine.
dzizisketa U nás i Jožane. A přesně jak píše brrr v každé rodině jinak.
Tak Betty Káčko je fakt divný. U nás se všem Karolínám říká Kájo, Kájino. Karolíno neříká snad nikdo, nejspíš proto, že je to dost dlouhé.
dzizisketa no to taky, ale je to jen o trochu lepší než ten pepa. josef je prostě krásné jméno, ale tak, jak stojí a leží :)
Ha ha. U nás se Jožko říká Johaně.
vanilka ja znam Karolinu, ktere rikaji Kajo nebo Lino. Pritom je to takove hezke jmeno.
Tak Betty
...mně jméno Karolína přišlo vždycky divný, a měly ho vždycky divný holky...
Pokaždé si pod jménem někoho představím(když to jde)...
...a co jsem znala krásný holky, byly to Soni, Tatiany, Ireny...
ani nevim jak se vyjádřit...
Jiná Realita Josef jsme meli nachystane pro druhe dite, i kdyz uz jsem vedela, ze to bude holka. Kdyby naaahodou.
A Pepa se mi taky nelibi, stejne tak se mi nelibi Honza, ale Jan ano.
Mutziputzi no, myslim, že mně se to tentokrát povedlo shrnout docela dobře..
Luna My máme v rodině jméno Jan čtyřikrát, každému se říká jinak.
Ounz to jo, navic Irena je vod poslechu slonice, uplne vidim tu Yrenu!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí