jinx a ten balón v šatně...ten ladí...
VIP zjevy
Ty vlasy až na prdel! Jsem jí dlouho neviděla, ale to je síla...ale tak hlavně že jí chutná a konzuje!

Mutziputzi ono se to rozmnožuje???
Možná to patří do Blbých dotazů, ale nevíte někdo jestli se s těma silikonovýma prsama dá kojit?
Citrochnap prej jo
Citrochnap zalezi jak je to udelany
Citrochnap Asi ano, moje kamarádka kojila i po mastektomii. Sice jen malinko, ale dařilo se, takže myslím, že silikon problém nebude.

Tak Betty Taky jsem si říkala, že se jí teda moc nepovedly....ani zezadu nevypadají o moc líp.
viktorka_od splavu pokud ne blbě, nemá to s tim co dělat
Diky. U některých kůže na prsou vypadá našponovaná nadoraz, působí to skoro nemožně :-)
Pravda, to zvětšení o další dvě tři čísla může být dost zajímavý.
Citrochnap Vylúčené to nie nie, ale je menšia šanca, že kojiť bude než u žien bez augmentácie prsu. Niektoré ani kojiť nechcú, asi sa boja že dielo sa tým zničí :)
mnum to bych byla já, nicméně žádná menší šance není, pokud je zákrok bez komplikací, mléčné žlázy ani ničeho se nedotkne
Tak Betty ta fotka zepředu mi ještě přijde dost milosrdná, na jiných jí to dělalo fakt divná prsa.
Tak Betty asi se ji nechtelo kupovat novy saty nez zhubne, to je spravny pristup;-))
viktorka_od splavu to nebude jeji pripad
Tak Betty ze by nebyla sporiva?
:-))
viktorka_od splavu já si nejsem úplně jistá, jestli tyhle šaty nosila před těhotenstvím. podle mě má tak o dvě velikosti víc, a to se do starých šatů nenarveš. aspoň já teda ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí