whiskas Přesně, a zima taky nebude.
Ježiš ale tyhle poslední dva modely vypadají jak růžičková kapusta, když přejde šedivák ![]()
whiskas Přesně, a zima taky nebude.
Ježiš ale tyhle poslední dva modely vypadají jak růžičková kapusta, když přejde šedivák ![]()
@karja tohle by se dalo sestrojit z podzimní zeleniny a kedlubnovýho listí
V poslednej dobr vyzeram tak blbo ze podobny odev by mi vyrazne vylepsil vizaz. Budem nad tym premyslat ![]()
zelí přešlý mrazem se mi vyloženě líbí (a lišejník nad ním jako barevná kombinace taky)
Janulik03 ale jdi.....
Edge kam? ![]()
Janulik03 Na tobě by i to pomrzlé zelí vykvetlo.
Sweet Potato
tak dik idem kuk do zrkadla a umyjem ho teda lepsie ![]()
nahodou take oblecenia by v istych pripadoch bolo uplne to najlepsie.
Sweet Potato
To je mi ale povedená lichotka, to si budu muset zapamatovat!!!
Že jo!! ![]()
Garfie kocoureksuggy len sa smejte ![]()
No, já bych občas potřebovala burku ![]()
kocoureksuggy raz za cas asi kazda
bola som v piatok pozvana na opekacku na chatu z byvalej prace. Super som sa zabavila, so vsetkymi sa rada videla a na uvitanie mi minuly sef povedal ze akosi nevyzeras tak dobre ako ked si bola u nas
chybame ti tam ako ty nam?
bolo to neomalene a strasne zlate ![]()
Jéžiš, to je na zabití ale zároveň strašně hezký!
Janulik03 poslední dobou je "raz za čas" asi tak 4x do týdne. Ne že bych 3 dny v týdnu byla tak krásná, ale nechodím ven každý den.
Setare Náhodou super, člověk se obejde bez kadeřníka a bez makeupu
.
Ale budeš muset mít soukromýho zahradníka ![]()
Samantha To bych brala, poslední dobou mi dost padají vlasy, tak by bylo po problému.

Mutziputzi no....neni to uplne vono
a to jsem po prodelanym tehotenstvi mnohem shovivavejsi k tehotensky mode.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.