barbucha s tim jedinym souhlasim, taky mi na oficialni navstevu chybi nejaky kabatek/sako nahore, ale treba je to fotka, jak nekde jen prebiha v pulce a kabatek si nekde odlozila???
VIP zjevy
No vylezla z auta a jde do muzea, zjevně už tak přijela.
Tak existujou i moderní varianty ![]()
barbucha oficialni navsteva ma i mene formalni program...
na navstevu muzea uplne v pohode :) mne se to libi a slusi ji to moc
za mě - není to úplně top model, ale nepřijde mi ani hrozný, barevná kombinace se mi naopak líbí, kabát ve stejné barvě by byla smrt :-)
barbucha mně se to taky líbí :-) (ale mně se Kate líbí běžně..)
barbucha líbí se mi to. Barevnost úžasná.
Mně se to taky líbí. ![]()
barbucha podle mě ji to hodně sluší, pěkný
barbucha barevně je to náhodou super
Mě to přijde pěkný, jen po rozkliknutí se mi nelíbí ten svetřík. Ty ažury a vlnka kolem krku.
rozarka On ten svetřík je prý nějaký levný hadřík, píšou na internetech pochvalně.
Detaily jsem nezkoumala, celek se mi líbí moc. Už kvůli těm barvám.
barbucha To mi na Kate připadá naprosto super. Není to ten klasickej kralovskej konzervativní outfit. Má to smrnc . Barevná kombinace úžasná .
Nelíbí se mi boty, jinak moc pěkná kombinace, hlavně ty barvy.
barbucha viděla jsem to už včera někde na netu a moc se mi to líbí. Mně se Kate vždycky v podobných kalhotách líbí, má na to figuru.
Já neřikám že jí to nesluší, ale prostě se mi to zdá na oficiální návštěvu, reprezentaci, takový nedodělaný. Svetřík v kalhotách, no...
barbucha Ale ona to byla návštěva přírodovědného muzea, zas tak oficiální akce to nebyla.
The Duchess of Cambridge arrives at the Natural History Museum to see their Angela Marmont Centre for UK Biodiversity and hear how it is championing and helping protect UK wildlife.
Myslím, že nebyla nějak nevhodně oblečená.

Kate vypada skvele, moc se mi libi boty v kombinaci s kalhotama
jinx a já jsem skoro stejné boty vloni vyhodila, že už tak vysoké podpatky neunosím ![]()
Tak ale všichni ostatní maj aspoň sako ![]()
Kokoska no, vysoke jsou dost, ale na podzim super.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje