barbucha no tak chlap jen v košili by byl "zu moc" a tetina zakrejvá špeky, ne?
VIP zjevy
Ale marně...
No jo no. Známe mnohem hůř voblečený reprezentanty, že jo. Tohle mě jen zarazilo, že vod těch věčnejch šatiček je to takový (na můj vkus až moc) uvolněný. Kdyby takhle vedla haranty do školy, neřeknu ani popel! ![]()
barbucha no vidíš, a haranty vedla v šatech!

Právě!
barbucha A batohy maj v ruce!
![]()
Jinak mně se líbí, jak tam držej ty všemožný tradice - včetně těch krátkejch kalhot. Chudáci kluci, v zimě v létě... U nás už tohle dávno vymizelo, naposled co jsem o tom slyšela bylo od otce, kterej to ještě zažil - jak se těšil, kdy konečně už dostane dlouhý kalhoty a bude tím pádem velkej ![]()
barbucha Ty kalhoty mi prijdou hrozne tvrdy, Meghan to urcite drzet nebude, je to pitomost;-). Navic on ma ty kratasky vzdycky tak kratoucky, kdyby byly aspon ke kolenum...joo v padesati doplati na tu upjatost rodicu az ho bude brat revma...
Barevnost celku je fajn, ale ty boty! ![]()
Karja hele oni jsou otuzili, holka ma taky hole nohy. To jenom tady ve stredni Evrope jsme zvykli na v podstate inkubatorove podminky v bytech.
continuity Jo o Britech se to rika, ale mne to prijde proste ujety na ven.A uz je docela velkej a mit punchochace a ty sortky, proste divnej starozvyk...
continuity Nejenom ve stredni Evrope se v bytech vytapi, ve Finsku se bezne topi pres zimu na 23 stupnu. Ono kdyz se clovek vrati z delsiho pobytu v mrazu, tak teplej byt je rozhodne velmi prijemna vec, i kdyz se clovek navlikne jak pumpa na zimu :) Ale Finove pravda moc otuzili nejsou.
Nejsem si jista, ale v Anglii moc nemrzne, ne? Ja taky chodim az do mrazu v sukni s holejma nohama, az kdyz začnou mraziva rana, tak beru puncochace a to nemyslim, ze bych byla nejak zvlast otuzila.
Friga ona ta vlezlá vlhká zima, která na ostrovech bude, je horší než mráz. Pro mě určitě. Když tady je v zimě kolem nuly nebo i nad, je mokro, pošmourno, je to horší než -20 a jasno.
Kokoska vono tam zas tak zle jak se tvrdiva neni
severnejc asi jo, Londyn velmi prijemnej, zadny vedra ani kosa
viktorka_od splavu tak to chlapečci v kraťasech mají dobrý :)
Tak on ty kraťasy nosí asi jen oficiálně, když reprezentuje. Ve “volném čase” mu dlouhé gatě dopřejí. Tak třeba to přežije ve zdraví

Mrs.Robinson kratasy vyse na foto jsou predpokladam soucast skolni uniformy
tyhle kalhoty mám furt taky, taky mi z nich ty záda vždycky lezly
edit: ty Katiny
Kokoska ja si tu anglickou zimu predstavuju zhruba stejne vlezle vlhkou a vetrnou jako jihofinsky podzim. Tady je bezne vlhkost vzduchu kolem 90 %, fouka a prsi. A je to rozhodne lepsi nez kdyz je -20 :)
Mrs.Robinson Jo tak, ja z tech fotek vecne v bulvaru pochopila, ze kluk zna kalhoty mozna tak na doma;-)... Ale I tak, je to pro me proste nepraktickej prezitek a Archie bude stopro kalhotovej!(nevim, jestli ale tim ze je az xty nasladnik to nema rovnou jiny;-):)
Trochu mě rozhodilo, jak řešíš ty kaťata. Myslím, že v poslední době nikdo kvůli krátkým kalhotách neomrzl ani těžce neonemocněl. Holt je to tradice. To, že u nás už skroro žádné tradice / nejsou/ nebo se nedodržují/ nepovažuji za plus.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí